- 12 Şubat 2015
- 6.490
- 15.739
- Konu Sahibi Tikkabilla
aa bunu ne kadara aldın tatlımEki Görüntüle 1757242
Avon'dan aldığım çerçevem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa bunu ne kadara aldın tatlımEki Görüntüle 1757242
Avon'dan aldığım çerçevem
bunlar bıldıgımız tahta tebesırden degıl mıı ben oyle sanıyodummm tıkkamm
Canım kataloğu attım ama 20 küsürdü.aa bunu ne kadara aldın tatlım
Yok canım öyle değil, bildiğin kağıt çıktı kaplanmış.bunlar bıldıgımız tahta tebesırden degıl mıı ben oyle sanıyodummm tıkkamm
oo super nerde ıkeada falan vardır sanırım ılerde bıgun ceyızıme alırım belkı bendeCanım kataloğu attım ama 20 küsürdü.
Yok canım öyle değil, bildiğin kağıt çıktı kaplanmış.
Teşekkür ederim kuzum :*oo super nerde ıkeada falan vardır sanırım ılerde bıgun ceyızıme alırım belkı bende
bayıldım gule gule kullan canımmmm
ben evlenene kadar modası gecmezsee
Canım ben bu konuyu açtığımda daha ufukta söz nişan bile yoktu ama her şeyimi beğenerek ve yavaş yavaş almış oldum, üzerime maddi bir yük binmedi. Tavsiye ederim :) İyi dileklerin için de teşekkür ederim kuzum benim.. İnşallah sen de çok çok mutlu olursun ileridetikka senin bu topiğe uğradıkça evlenesim geliyor ya çok tatlı herşeyin güle güle sağlık ve mutlulukla kullanırsınız inşallah
ama bir adayın vardı bende o da yok çok gereksiz geliyor şu an inşallah birgün bana da nasip olur çok zevklisin bence birde aklıma bu kadar güzel şeyler almak gelmezdi benimCanım ben bu konuyu açtığımda daha ufukta söz nişan bile yoktu ama her şeyimi beğenerek ve yavaş yavaş almış oldum, üzerime maddi bir yük binmedi. Tavsiye ederim :) İyi dileklerin için de teşekkür ederim kuzum benim.. İnşallah sen de çok çok mutlu olursun ileride
Ya senin gibi tatlı kız dururken erkekler nereye bakıyorsa artık bilmem. Acele etme ama, nasip her şey.. Bir anda buluyor seni :)ama bir adayın vardı bende o da yok çok gereksiz geliyor şu an inşallah birgün bana da nasip olur çok zevklisin bence birde aklıma bu kadar güzel şeyler almak gelmezdi benim
% 50 indirim vardı değil mi bende baktım ama almadım biraz borç batağına girdimde
Aynen canım, hemen faydalandim indirimden :)% 50 indirim vardı değil mi bende baktım ama almadım biraz borç batağına girdimde
hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim canım, beğenmene sevindimAy bunlar çok şekerrrr