- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- Konu Sahibi Tikkabilla
Heyecandan çok stres var, daha yapılacak şeyler de var.güzel geçer inşallah, heyecan yapma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecandan çok stres var, daha yapılacak şeyler de var.güzel geçer inşallah, heyecan yapma
benimde ay sonu isteme ve söz var.. bende napıcağımı bilmiyorum bütün gün napsam napsam diye düşünüyorum sonuç sıfır sendenim yaniHeyecandan çok stres var, daha yapılacak şeyler de var.
İsteme de ayrı bir stresti valla, elim ayağım titriyordu benim ama isteme olduktan sonra iyi ter döktüm, rahatladım.benimde ay sonu isteme ve söz var.. bende napıcağımı bilmiyorum bütün gün napsam napsam diye düşünüyorum sonuç sıfır sendenim yani
Darısı başıma artık :) nişanda çabucak güzel geçer inşallah canım Allah utandırmasınİsteme de ayrı bir stresti valla, elim ayağım titriyordu benim ama isteme olduktan sonra iyi ter döktüm, rahatladım.
Senin de süreçlerin inşallah güzel geçer canım, sinir stres olabiliyor ama geçince tüy gibi hafifliyorsun. :)Darısı başıma artık :) nişanda çabucak güzel geçer inşallah canım Allah utandırmasın
Teşekkür ederim içimi rahatlattığın içinSenin de süreçlerin inşallah güzel geçer canım, sinir stres olabiliyor ama geçince tüy gibi hafifliyorsun. :)
Çok teşekkür ederim Düğün seneye sonbahar gibi görünüyor, henüz netleşmedi :)canım bütün sayfalara baktım, maşallah mutlu günlerde kullan, düğün ne zaman?
hayırlısı olsun canımÇok teşekkür ederim Düğün seneye sonbahar gibi görünüyor, henüz netleşmedi :)
Çok teşekkür ederim canımhayırlısı olsun canım