- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- Konu Sahibi Tikkabilla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Instagramda mugtasarim hesabından canım.. Aldığım pek çok şeyi oradan aldım :)Canım çeyizine bayıldım ya harikasın valla rengarenk
Bunlara bayıldım nerden aldın acaba?
Aaa takip ediyormuşum zaten ama satış yaptığına hiç dikkat etmemişim :)Teşekkür ederim. Instagramda mugtasarim hesabından canım.. Aldığım pek çok şeyi oradan aldım :)
Yeni ürünleri cumartesi akşamları ekliyor, bitmeden almak istersen haberin olsun :)Aaa takip ediyormuşum zaten ama satış yaptığına hiç dikkat etmemişim :)
Çok sağol canıım
Ben de o amaçla aldım, çok kullanışlı bir ürün.. 2 günü kaldı kampanyanın, evideadan aldım 169.90 TL.. Ana sayfadaki fotoğraflarda çıkıyor.Bu çok güzel bişeymiş yahu, ütülenmemiş çamaşırları altına koyarım, zaten ütü masam hep açık vaziyette, üstünde ütülenmemişler, haftada bir ütü yapan biriyim ama bunla derli toplu durur, nerden kaça aldın bakalım
Ben de o amaçla aldım, çok kullanışlı bir ürün.. 2 günü kaldı kampanyanın, evideadan aldım 169.90 TL.. Ana sayfadaki fotoğraflarda çıkıyor.
Teslim süresi 1 ay ne yazık ki.. Haziran ortası gibi teslim edilir sanırım.Sağol bilgi için.
Eline geçti mi, kaliteli mi? Görselle aynı mı?
Bu çok güzel bişeymiş yahu, ütülenmemiş çamaşırları altına koyarım, zaten ütü masam hep açık vaziyette, üstünde ütülenmemişler, haftada bir ütü yapan biriyim ama bunla derli toplu durur, nerden kaça aldın bakalım
cok ıyı almıssın burda sordum 400 demiştiBen de o amaçla aldım, çok kullanışlı bir ürün.. 2 günü kaldı kampanyanın, evideadan aldım 169.90 TL.. Ana sayfadaki fotoğraflarda çıkıyor.
Evet pahalı normalde..cok ıyı almıssın burda sordum 400 demişti
Evet. Çok pratik ama gerçekten..Bu sadece krep ıcın mı
Teşekkür ederim canım, inşallah :)Resmen içim açıldı cıvıl cıvıl renkler
Mutlu,huzurlu günlerde kullanırsın inşallah