- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- Konu Sahibi Tikkabilla
o kadar pijama ve ev giysisi aldım, hala gözüm doymadıııısomon rengi olanın markası ne canım, çok hoş görünüyor. güle güle kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnan benim de gözüm doymuyor ve hala eksik geliyor gözüme :) Somon rengi olanı modellife'dan aldım, temsilci ile katalogtan satış yapan bir kuruluş..o kadar pijama ve ev giysisi aldım, hala gözüm doymadıııısomon rengi olanın markası ne canım, çok hoş görünüyor. güle güle kullan
Çok teşekkür ederim :) Aynen pembe en sevdiğim :)Eşyalarınızın rengi gibi şeker ve mutlu bir evlilik olur inşallah hayırlı olsun hepside birbirinden güzeller :)) sizde benim gibi pembe severlerdensiniz sanırım
mutfak için alınan çeyizlerimin hepsi pembiş :))Çok teşekkür ederim :) Aynen pembe en sevdiğim :)
ben de herseyımıı pembe ıstıyorumm evımı morlu pembelı döserim ıns tıkkacım ıyı gunlerde kullanırsın ıns Tikkabillamutfak için alınan çeyizlerimin hepsi pembiş :))
Sağol canımben de herseyımıı pembe ıstıyorumm evımı morlu pembelı döserim ıns tıkkacım ıyı gunlerde kullanırsın ıns Tikkabilla
çok güzel enerji veriyor bana pembe rengi :)) pembişli günlerben de herseyımıı pembe ıstıyorumm evımı morlu pembelı döserim ıns tıkkacım ıyı gunlerde kullanırsın ıns Tikkabilla
bana da .. aminnn canımm sana da pembeli gunlerçok güzel enerji veriyor bana pembe rengi :)) pembişli günler
sağdaki çırpıcı süper oluyor ya nerden aldınız? arkadaşım isveçten almış tekrar gidince baktı denk gelmemiş
Ikea dan almıştım canım..sağdaki çırpıcı süper oluyor ya nerden aldınız? arkadaşım isveçten almış tekrar gidince baktı denk gelmemiş
Bu pijamalarım gelmedi maalesef.. Beğenmiştim halbuki :/
Sağdaki somon rengi olan..
Bunlara bayıldımmm nerden acaba canım?
nclatss isimli hesaptan aldım canım instagramdan.. 17 lira tanesi..Bunlara bayıldımmm nerden acaba canım?