Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar.su donme hareketini sorcam ben
sadece ayaklar sabit vucudun üst kısmını mı donduruyoruz. yoksa kendı eksenımız etrafında donuyomuyuz. bu saat yonunde donmek de ne .saat yukardan asagı donerde o bakımdan sordum. ay yazdıkca sordukca kafam daha cok karısıyo :)))) bilmiyorumkismile
yavaş yavaş yapılırsa baş donmesı olmaz ama okudugum her kes basım dönuyo ayzmıs.
yapanlardan bir bilgi lütfen. :sm_confused:
siz nasıl yapabiliyorsunz :S:S:S
selam kızlar bende bu hareketleri yapıyorum 4.haftamda hastalanmıştım yani 9ar kere yapıyordum hastalandığım için yapamamıştım bir hafta yapamadım şimdi iyiyim artık 9ar dan dewam edicem ve kızlar gerçekten gögüslerimi ölçmemiştim ama içi baya bi dolgunlaştı büyüdü biraz kardeşim bile fark etti dolgulu 75 kullanıyorum arası biraz kapanır gibi oldu şuan bide 3.haftamda regli olmuştum ozaman baya bi şişmişti tabi regli bitince biraz indi yani sadece şişlik gitti ama büyüklüğü aynı kaldı
En fazla bir gün ara verilebilir o da süreklilik haline getirilmediği sürece. 1 günden fazla yapılmadığı takdirde, 3'den başlanıyor Papatya.. Vücudu zorlamamak gerek. Kitap öyle diyorsa bir bildiği vardır diye düşünüyorum.. :hulya:
hmm kitabı okumadım canım sen okudun mu? ama tabi vücudu zorlamamak lazım ozaman 9ar dan denerim zorlanmazsam ertesi güne hamlamazsam devam ederim yoksa 3den değil de 5den falan başlarım belki kitapda vücudu zorlamamak adına mı baştan başlayın diyor yoksa başka bi sebebi mi var acaba
ben gögüs büyütmek için birçok yöntem denedim olmadı size tavsiyem bontavi isimli sıkıştırılmış bitkisel ürünü kullanın hem hiç bir yan etkisi yok bunun yanındada bi gögüs toparlayıcı alın sabah 5 dk akşam 5 dk masaj yapın faydasını görürsünüz ben büyüttüm:)
360 derece canım ben 4 kereden başka dönemiyorum çok zor
ben gögüs büyütmek için birçok yöntem denedim olmadı size tavsiyem bontavi isimli sıkıştırılmış bitkisel ürünü kullanın hem hiç bir yan etkisi yok bunun yanındada bi gögüs toparlayıcı alın sabah 5 dk akşam 5 dk masaj yapın faydasını görürsünüz ben büyüttüm:)