ben 21.i tamamladım. 10. haftam bitiyor
Göğüslerim ewt dolgun sıkı, yuvarlak ve tam istediğim gibi. tek sorunum sütyen değiştirmek durumunda kalmam çünkü elimdeki sütyenlerden taşıyorlar.
Büyüklüğünün hangi hareketten yada hangi hormondan kaynaklandığını bilemiyorum ancak sadece sarkık göğüslerden şikayet edenler için bile (özelliklede emzirme sonrası anneler) Kesinlikle tavsiye ederim. ben çok memnunum
Daha yeni Kitabın tamamını bitirdim harika bir kitaptı ve bu hareketleri yapıyorsanız mutlaka okumalısınız kızlar.
BAzı Hastalık durumlarında, HAmileliklerde ..kullanımı hakkında dipnotlar var.
2. ve 4 ayin adet dönemlerinde uygulamayın derim Krampların artmasına yada kanamanın durmasına sebep olabiliyormuş.
Bir süre sonra terde koku değişikliği, idrarda renk koyuluğu ciltte kızarıklık yapabiliyormuş ancak korkmayın bunların hepsi geçici etkenler vücudun yeni duruma alışmasını gösteriyor..
Önemli bir not da hareketlerde nefes alış verişlerine dikkat etmek. bunun için kitabı netten indirip bakın.
Ayrıca hareketler yavaş ve sakinleştrici olarak yapılmalı. acele etmeyin
Sıraya dikkat edin. Dilerseniz de ilk 3 ünü sabah aç karnına diğer 2 sini akşam yemeğinden 2 saat akdar sonra yapabilirsiniz.
----
Ve Tibet Hareketleri dışında
Göğüslerinizi büyütmek için yardımcı olabilecek 2 basit şey söyleyebilirim
her sabah aç karnına 1 çay kaşığı çörek otunu çiğneyip suyla yutmak (kesinlikle öğütülmüş almayın!)
VE her gece 1 bardak şekerli su içmek (ben 3 kaşık atıyorum)
Ve tabiki kilo almalısınız
(bunun için; çörekotu düzenli alındığında kiloyu dengeler. şişmansanız zayıflarsanız zayıfsanız şişmanlarsınız
yarım kilo bala 50 gram polen atıp macun yaparak da güçlü bir bedene ve ideal kiloya sahip olabilirsiniz. Vucüt gelişimine katkılarından dolayı göğüsleri büyütmede etkili olduğuna inanyorum. hergün 2-3 kaşık yiyin aç veya tok)
Daha fazlasına ihtiyacınız olmadığını unutmayın.. çayları hapları kremleri masajı bırakın ...ömür boyu devam etmek zorunda kalırsınız ki uzun süre kullanımlarda masaj dışında hepsinin yan etkisini görürsünüz.
Güzel Göğüslere Kavuşmanız Dileğiyle