- 13 Ocak 2010
- 145
- 1
şişmanlar kilo verdiklerini söylüyorlar. normaldim dediğin zamanın boy ve kilosunu yazarmısın. 6 kilo almadan önceki halin hatta kilolar gittiğine göre şimdiki halin.
1.72 boy 58 kilo 64e çıkmıştım hareketleri bırakınca verdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şişmanlar kilo verdiklerini söylüyorlar. normaldim dediğin zamanın boy ve kilosunu yazarmısın. 6 kilo almadan önceki halin hatta kilolar gittiğine göre şimdiki halin.
1.72 boy 58 kilo 64e çıkmıştım hareketleri bırakınca verdim
herkes bişeyler yazıyor da kimsede bi numara yok göstersinler siyahlaşan saçları da görelim ben hareketleri yaparken kilo aldım bırakınca aynen verdim evet 64 kilo çoktu tombul tombul olmuştum neyseki verdim opuyorumnanaktan
Ben 1.71 boy 53 kiloyum hareketleri yapıyordum bir ara 13. tekrara kadar çıktım.
Kilo da dahil hiçbi rdeğişiklik görmemiştim.
18.1 çıktı ideal kilonun altında yani.
kaç cm büyüme oldu cecily canım senin ben bu hareketleri geçen sene yapmıştım 2 ayda 6 kilo aldım dikkat edin derim bilmiyorumkismile
Öncelikle ben 1 senedir her gün pilates yapıyorum ve son iki aydır bu hareketleri yapmaktayım ve bu sürede 1 kilo verdim; yani bende kilo açısından bir yan etki yapmadı.Göğüs ölçüsüne gelince 3 cm farketti bende dolgunluğu da cabası; ama benim göğüslerim vücuduma oranla normal boyutta.İleride cm açısından bir başka gelişme olursa yazmaya gayret edicem.Son olarak bu hareketleri herkese tavsiye ediyorum...
baştan 21 er mi yaptın bu 2 ay 21 er yaptığını mı sayıyorsun yoksa 3 ten başlayıp 2 şer artırdıdığında ,17. sayıya ulaştığında mı 3 cm fark etti. başka birşey uyguladın mı yağla masaj küç falan.Öncelikle ben 1 senedir her gün pilates yapıyorum ve son iki aydır bu hareketleri yapmaktayım ve bu sürede 1 kilo verdim; yani bende kilo açısından bir yan etki yapmadı.Göğüs ölçüsüne gelince 3 cm farketti bende dolgunluğu da cabası; ama benim göğüslerim vücuduma oranla normal boyutta.ıleride cm açısından bir başka gelişme olursa yazmaya gayret edicem.Son olarak bu hareketleri herkese tavsiye ediyorum...
son 2 ayda mı 3 cm büyüdü.
baştan 21 er mi yaptın bu 2 ay 21 er yaptığını mı sayıyorsun yoksa 3 ten başlayıp 2 şer artırdıdığında ,17. sayıya ulaştığında mı 3 cm fark etti. başka birşey uyguladın mı yağla masaj küç falan.
kızlar faydaısını görenler var mı bilmiyorumkismile