- 20 Nisan 2009
- 340
- 4
kızlar ben bıseyı anlamadım sımdı mesela ben pazartesı gunu basladım dıyelım 3 kez yapmaya tekrar 5 kez yapmaya salı mı baslayacam yoksa ertesı pazartesımı baslayacam onu anlamadım
ertesipazartesi cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bıseyı anlamadım sımdı mesela ben pazartesı gunu basladım dıyelım 3 kez yapmaya tekrar 5 kez yapmaya salı mı baslayacam yoksa ertesı pazartesımı baslayacam onu anlamadım
ertesipazartesi cnm
sagol cnm tesekkurler yanı pazartesı gunu 5 kez yapacam anladım
aynen canımm :128::128:
nasıl yani günde kaç kere yapılcakki bu hareketler
bu hareketleri sadece sabah ve akşam mı yapmamız gerekiyor? Gün de 1 kere sabahtan mı yapmamız gerek?
Yarın sabah başlıyorum kısmetse.
gunde bır kez ve hergun o saatte yapacaksın sabah veya aksam onu sen sec ne zaman uygun oluyorsan cnm basla ınsallah guzel sonuc alırsın kılo sorunun varsa eger ona da ıyı gelır acayıp calıstırıyo bagırsakları falan
kilo sorunum çok yok canım.
Bu hareketler kollarda nasıl etki eder kalınlaştırıır mı acaba merak ediyorum. :18:
bılmıyorum canım ama acayıp agrı var kollarımda hangısınden anlamadım hala telkınmı yoksa hareketlermı yanı ama umarım kalınlastırmaz
telkinin 3. Günündeyim kollarımda bir ağrı yok. Bence o tibet hareketleindendir canım.
Bir de benim kollar zaten etli bir de büyürse yandığımın resmidir.
yaaaa olamazz ınsallah kalınlasmaz yoksa hareketlerı bırakmak zorunda kalacam malesef benım normaldı cnm aslında masaj yuzunden kas yaptım resmen telkın ıkı yıl once olsaydı ahh ahh hıc ne masaj ne cay hıc bıseyı yapmaz gece gunduz oturup dınlerdım
Ay ben bu hareketleri çok sevdim. Bir hafta oldu başlayalı. Bu hareketleri bir nevi ısınma olarak kullanıyorum bunun üstüne haftada 3 gün aerobik yapıyorum. Bu hafta carmen electra'nın aeroic striptease i yaptım. Hareketleri biraz seksi olsa da vücudu çok güzel çalıştırıyor. Üç gün arka arkaya yapmama rağmen hala hareketlerin hepsini tam yapamıyorum. Tam yapana kadar devam edicem. Ondan sonra başka bir aerobik cd si deneyeceğim. Başlayalı bir hafta olmasına rağmen göğüslerim acayip dirileşti hafif de dolgunlaştı. Sadece bu hareketlerden midir yoksa aerobiğin de etkisi var mıdır bilmem. Ben telkini yeni bıraktım o zaten epey dolgunlaştırmıştı şimdi spor yapıyorum iyice dirileştiler.