Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bu hareketlere baslamayı dusunuyorum acaba gecekten faydasını goren oldumu?:18:
Bu anlattıkların göğüslerinin hareketlere cevap verdiğini gösteriyor.Öncelikle göğüslerin büyüdüğünün göstergesi şiddetli ağrılar değildir bu konuda emin olabilirsin, ancak insan gerçekten şöyle düşünüyor "göğüslerimde gözle görülür bir büyüme olursa mutlaka vücudum buna bir tepki vermeli ağrı vs gibi" ben de böyle düşünmüştüm ama sessiz sedasız gelişim gösterdiler diyebilirim.Sadece senin de yaşadığın göğüsteki hassaslığı ben de yaşadım göğsüme dokununca sızlıyordu sonra göğüs uçlarım acıdı biraz ama sonra hepsi geçiyor.Bir de göğsün içindeki sert kütle var ya(göğsün kendisi mi diyelim bilmem) onda da büyüme yaşanıyor.Şimdilik kendi deneyimlerime dayanarak bunları söyleyebilirim.Hoşçakal.
Öncelikle bu konuyu açan Edasu'ya farkettiği bu özelliği bizimle paylaştığı için çok teşekkür ederim.Ben bu mesajı okuduktan sonra hareketlere başladım ve tüm kurallarına uyarak 17 tekrara kadar ulaştım.Şu an hala 17. tekrarın 4. günündeyim ve söylemek istiyorum ki Edasu'nun farkedip bizimle paylaştığı bilgi gerçekten doğru.Şöyle ki bu hareketleri yapmaya başladım ve daha birinci haftanın sonunda inanılmaz bir büyüme oldu ve bu 2 aylık süreç içinde 2 kez regl olmama rağmen herhangi bir küçülme yaşamadım.Özellikle 4. ve 5. hareketler çok etkili; bu hareketlerden sonra göğsünüzü yoklayın ve dolgunluğu hissedin diyorum başka bir şey demiyorum.Ayrıca büyüyen göğüsleriniz sıkı ve yuvarlak bir şekil alıyor en azından bende öyle oldu.Amacım 21 tekrara ulaşmak ve hiç bırakmamak çünkü sayısız faydasıyla bu hareketler gerçekten muhteşem...
kızlar.3 ile başlamamız şart mı daha hızlı ilerleme kaydetmek için 7 ya da 9 ile başlamayı düşünüyorum.kitabı okuyamadım henüz okuyanların yorumu nedir????
ya da herhafta 2 arttırarak mı gidilmeli mesela bir defada 4 arttırılmaz mı ?????
1. kitabı okudum şimdi 2.kitabı okuyorum kesinlikle 3 den başlayıp her hafta 2şer artırmalısın özellikle 2 kitapta da belirtiliyor.21 tekrara bu şekilde yavaş yavaş çıkmalısın...bu yapabilme yapamama durumuyla ilgili değil bu çakraların dönüş hızını yavaş yavaş artırmayla ilgili bir durum.Bende senin gibi kitabı okumadan önce 7 den başlamıştım 3-4 gün öyle yaptım kitabı okur okumaz mantığı anlayınca tekrar 3 den başladım.Bana kalsa direk 21 den başlardım hiç zor gelmez yani :)
17. tekrara bu gün geçiyorum bütün vücudum inceldi bel bölgem 81 cm ken şimdi 76.5 oldu normal şartlarda göğüslerimde 4 cm falan küçülmesi gerekirken tam tersi 1cm büyüdü 94cm oldu (ben 85 en fazla 90 cm olmasını istiyorum)
hareketlere bende bugün başlamayı düşünüyorum bakalım nasıl sonuç verecek gelişmeleri paylaşırım
başladın mı ??????