Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben daha yorgun hissedym midem bulanıyo:)
Arkadaslar bu konuya bi geri doner misiniz herkes basladim falan yazmis da kimse gelismelerini paylasmamis
Ben şu andan 4. haftamdayım. Ölçmüyorum, gözle görülür, aşırı bir büyüme yok fakat biri daha küçük olan göğüslerim eşitlendi gibi. Ama 4-5 cm büyüdüğünü görmeden "evet bu hareketler etkili" demek istemiyorum.
Ben şu andan 4. haftamdayım. Ölçmüyorum, gözle görülür, aşırı bir büyüme yok fakat biri daha küçük olan göğüslerim eşitlendi gibi. Ama 4-5 cm büyüdüğünü görmeden "evet bu hareketler etkili" demek istemiyorum.
Canim bende baslicaktim baya bi anlattilar 3.haftamda cok guzel goguslerim oldu falan diye insan useniyo daa
Canim bende baslicaktim baya bi anlattilar 3.haftamda cok guzel goguslerim oldu falan diye insan useniyo daa
supermıs :) vucudu şekle soktuğu gerçeği herkes tarafından bılınıyo artık tıbet hareketlerının sende de etkı gostermıs olmasına sevındım canım.ben ara verdım üşeniyodum başlıyım yıne :)
blekbericiim yarın sabah uyanınca ilk işimiz tıbete başlamak olsun tamammı :) her sabah rutınımız olsun artık bu.zaten cok zınde hıssedıyosun kendını sabahları hafıf egzersız olunca.beraber baslayalım yarın sabah/yada aksamdan ıtıbaren ne dıyosun :)
Ya sunlari buyutmek icin herseyi yapmaya hazirim inanki baslayalim tabi canimda illa sabah mi olcak aksam soyle rahat rahat yapsak olmaz mi :)))
Canlar bende hersey ters tepiyo fiziksel guc arttirir dedilerhalsiz bitkin biri oldum sabah enerjik uyanirsin dediler tam tersi sinirli salak bisey oldum ve goguslerimde bisey hissetmiyorum5. Gunum bu arada
Canlar bende hersey ters tepiyo fiziksel guc arttirir dedilerhalsiz bitkin biri oldum sabah enerjik uyanirsin dediler tam tersi sinirli salak bisey oldum ve goguslerimde bisey hissetmiyorum5. Gunum bu arada
Haklisin bebegim ya 4. Hareketi bazen yapamiyorum ona canim sikiliyo heralde ama ben hicbir olumlu etkisini goremedim poffffffBizde şans olsaydı zaten göğüslerimiz bu kadar küçük olmazdı şaka bi yana belki hareketler yormuştur seni canm
Haklisin bebegim ya 4. Hareketi bazen yapamiyorum ona canim sikiliyo heralde ama ben hicbir olumlu etkisini goremedim poffffff
Benim de benzer sorunlarım oluyor. Kendimi halsiz hissediyorum. 4.hareket aşırı miktarda başımı döndürüyor. Ayrıca bugüne kadar hiç sorun olmamıştı ama 11 defaya başladığımdan beri sırt ağrısından ölüyorum. Öyle bir ağrı ki gece uykumdan uyanıyorum ağrıyla. Son zamanlarda 5.hareket ile sırtımı çok zorladım, sebebi bu. Bunlar var ama bacaklarım düzgünleşti, göğüslerim yuvarlaklaştı. Biraz da büyüyebilse..
Artık bişeylerin etkisini görsek boşa mı kürek çekiyoruz
Ya canim herkes ilk gunlerde sizilar hissetmis de ben de tik yok usenmekten sikilmaktan degil de ise yarayamadigindan birakicam valla
Hep öyle oluyo canım bir ışık göremiyoruz ki bizi şevklendirsin biz daha çok yapmak isteyelim olmuyo olanların nasıl olmuş anlamıyorum 15cm büyütenlerin nasıl büyütmüş ben yiyip içtiklerime devam ediyorum ama gayet umutsuz bir şekilde, devamda edicem ölçmüyorumda zaten ama büyüceğine dair inancım kalmadı