Bende de var o takıntı.. Oturduğum an elim göbeğimde :))) Şişkinlik varsa şişman olduğum hissine kapılıyorum..
Müslinin çok çeşidi var.. Ben sadece ve sadece Vitalis Knusper Plus - Double Chocolate olanını seviyorum. Tabii ki yoğurtla.
Bir de yeni denediğim bir müsli var. O da güzel ama yoğurtla değil süt yakışıyor ona. Yeni bir ürün. Nestlenin çikolatalı müslisi.
Diğer müsli çeşitlerini sevemedim..
Tabii bu konular hep dönüyor dolaşıyor damak zevkimize dayanıyor..
Dilerim salatalıklı tarifi seversin..
Öncelikle hoş geldin..
Muhteşem haberler bunlar!
Dediğin gibi... "daha ne olsun?"
Rica ederiz.. Motivasyon karşılıklı oluşuyor.. Yeni katılımlar oldukça biz de şevke geliyoruz, hele de senin verdiğin gibi güzel haberleri okuyunca..
Kızlar, bizim aileden de Tibet sürüsüne katılanlar çoğalıyor. Teyzem, kuzenim ve eşi de aramızda katıldı. O kadar mutlu oldum ki anlatamam..
Benim bu hafta 13.tekrara geçeceğim haftam. İkinci kez aynı rutine bindirince neler olacak diye merak ediyordum. Hemen özetleyeyim.
- Yine idrarda koyuluk ve koku baş gösterdi.
- Yine alakasız iki yerimde sivilce çıktı.
- Yine enerji doldum.
Ara verip yeniden başlamak etkilerin Tibet kaynaklı olup, olmadığından emin olmamı sağlayacak sanırım..
Geçen hafta kan değerlerime baktırdım. Şeker biraz yüksek çıktı. Dr 10 gün sonra bir daha bakalım dedi ama ben 1 ay sonra baktıracağım. Hiç değilse 4 tur Tibet döner arada ve etkisini gözlemlemiş olurum diye düşündüm..
Triodime bakıyorum her gün, şimdilik fark yok.. Ama olacak, buna inanıyorum..
Herkese Tibet yogalı günler!