Merhaba Arkadaşlar ve herkese hayırlı Ramazanlar
Konunun uzun süredir sessiz takipçisiyim. 190 sayfanın tamamını okudum. Kitabı da aldım. Annem ile beraber Tibetin gençlik
pınarını uygulamaya başladık. Ben 11.tekrara annem ise 9. tekrara başladı. Bizim hayatımızda tibet kendini hemen hissettirmeye başladı.
Biz henüz enerji patlaması ve toksin atımı aşamasına gelemedik. Fakat Annemde olanları daha rahat gözlemleye bildiğim için kısaca
anlatayım. Annemin bacaklarında derin çatlak izleri vardı. Bu hafta çatlakların rengi normal haline gelmeye ve düzelmeye başladı.
-kulağında 35 yıldır devam eden eğzaması var. tibetten sonra aşırı bir kulak akıntısı yaşadı. (yani iyileşme sürecine başladı.)
-ayağında baş parmağın yan tarafında sivrivmiş bir kemik oluşmuştu.artık spor ayakkabı bile giyemez hale gelmişti. (şuan bu sivrilik daha yuvarlak halde, artık eskisi gibi acı vermiyor. ve küçülmeye devem ediyor.)
-ve bugün enteresan bir şey daha söyledi. yakın ve uzak gözlük kullanıyor. 2-3 gündür gözlükler bulanık göstermeye başladı dedi. sanırım tibet şimdide gözlerine el attı
-birde sıkılaşmaya başladık, daha ne olsun.
bu arada topiğin devam etmesini sağlayan. Püsküüt ,Kedi ve Ayşe Arkadaşımıza sonsuz teşekkürler. inanılmaz motivasyon veriyorsunuz. Bende tibet ile olan güzellikleri yazıp, sizlerle paylaşmak istedim. kesinlikle işe yarıyor.