Merhabalar 1.harekette sadece saat yönündemi dönülüyor ters yöne dönülmüyormu?hareketleri ilk kez burada görüyorum fazla bilgim yok bu konuda normalde pilates yapıyorum tibet hareketlerini transformal nefes seanslarından sonra öğrendim ama hiç yapmadım yanlış uygalamayayım.Sevgiler...
şu kadarını söleyebilirim ;
SAÇLARIMI İKİ AYDA ENSEMDEN BELİME GETİRDİ.
2 AYDA 10 KİLO VERDİM .
BACAKLARIM VE GÖBEĞİMDEKİ TÜM YAĞLAR GİTTİ.
VÜCUDUM ŞEKİLLENDİ.
CİLDİM PARILDIYO.
HARİKA HİSSEDİYORUM..
ne kadar sürede etkisi görülüyormuş,yapıp da memnun kalan var mı?ne gibi değişimler hissediliyomuş ?
inanılmaz olan da bu zaten , ne diyet ne kür . normal yiyodum sonra canım daha sağlıklı şeyler ve daha az yemek yemek istedi ki ben abur cubura düşkün oburun tekiydim . vücudum yağ deposuydu . spora bile üşeniyodum bi süre sonra oturduğum yerde sıkılmaya başladım . yani televizyon karşında elinde cips pinekleyen ben kalkıp hiçbi şey yapmasam da evde gezdim öle oturmaktan sıkıldığım yerimde duramadığım için . zincir gibi ..2 aydır sadece tibet mi yaptın? bundan başka bir değişiklik yaptın mı? diyet, saç uzatan kür vs.. gibi..
hareketleri nasıl yaptığını açıklar mısın ısınma hareketlerini yaptın mı nefes olayınıı falaninanılmaz olan da bu zaten , ne diyet ne kür . normal yiyodum sonra canım daha sağlıklı şeyler ve daha az yemek yemek istedi ki ben abur cubura düşkün oburun tekiydim . vücudum yağ deposuydu . spora bile üşeniyodum bi süre sonra oturduğum yerde sıkılmaya başladım . yani televizyon karşında elinde cips pinekleyen ben kalkıp hiçbi şey yapmasam da evde gezdim öle oturmaktan sıkıldığım yerimde duramadığım için . zincir gibi ..
saçlarıma gelince kuaförümün bile ağzı açık kaldı bu mümkün değil dedi hatta önce kaynak zannetmişti
Arkadaşlar yarın 17 ye geçicem ...ama gerçekten her gece kabus görüyorum.vücudum da eskisinden daha az yememe rağmen kalınlaştı neden acaba........
yapıp memmunum diyen çok bende yazılanlara bakıp başladım ama bi şey anlamadım bıraktım şimdi tekrar başlasam mı diye aklımda hep... 11. tekrara kadar rahat yaptım sonra takılmaya zorlanmaya başladım ve düzeni de bozdum, 15 tekrarda 2-3 hafta kaldım sayı arttıramadım, zor geldi, özellikle 4. hareket beni çok zorladı belki de scolyzumdan dolayı oldu bilmiyorum... değişiklik olarak da pek bişey gözlemleyemedim, herhangi bir spordan daha farklı olumlu bir etki yaptımı anlayamadım. ayrıca aşırı cilt kuruluğu, sivilcede artış ve fena halde gaz, şişkinlik yaptı ki karın kareketleri kesinlikle bunu engellemeliydi ama tam tersi oldu sinir oldum bıraktım bende... ama yazanları hatırladıkça okudukça acaba tekrar başlasam mı diyorum sürekli...
şu kadarını söleyebilirim ;
SAÇLARIMI İKİ AYDA ENSEMDEN BELİME GETİRDİ.
2 AYDA 10 KİLO VERDİM .
BACAKLARIM VE GÖBEĞİMDEKİ TÜM YAĞLAR GİTTİ.
VÜCUDUM ŞEKİLLENDİ.
CİLDİM PARILDIYO.
HARİKA HİSSEDİYORUM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?