Pilates ve bu 5 hareket birbirinden farklı şeyler. Tibet yogası çakralarımızın dönme hızlarını düzene sokuyor. Örneğin sürekli baş ağrısı çekiyorsak, 7. çakramızda (taç çakra) sorun var demektir. İşte tibet yogası bu sorunlu çakralarımızın döngüsünü düzene sokarak bizi bu tür rahatsızlıklardan uzaklaştırıyor. Özellikle tiroid sorunu olanlar için çok etkili. Tabi bu sırada vücudu sıkılaştırdığı da söylenebilir. Özellikle 2. ayin alt karnı çok iyi çalıştırıyor. Ama günde en fazla 10 dk nızı alacak hareketlerin sporun yerini tutmayacağını da söyliim. Pilatesle beraber yapın bence. 21 tekrar bile en fazla 10 dk vaktinizi alıyor çünkü.
Pilates ve bu 5 hareket birbirinden farklı şeyler. Tibet yogası çakralarımızın dönme hızlarını düzene sokuyor. Örneğin sürekli baş ağrısı çekiyorsak, 7. çakramızda (taç çakra) sorun var demektir. İşte tibet yogası bu sorunlu çakralarımızın döngüsünü düzene sokarak bizi bu tür rahatsızlıklardan uzaklaştırıyor. Özellikle tiroid sorunu olanlar için çok etkili. Tabi bu sırada vücudu sıkılaştırdığı da söylenebilir. Özellikle 2. ayin alt karnı çok iyi çalıştırıyor. Ama günde en fazla 10 dk nızı alacak hareketlerin sporun yerini tutmayacağını da söyliim. Pilatesle beraber yapın bence. 21 tekrar bile en fazla 10 dk vaktinizi alıyor çünkü.
ısınma hareketlerini yapıyor musun
cok tesekkürler cevapladiginiz icin zaman gecirmeden basliycam:)
arkadaşlar siz de ne tür değişiklikler var?
ben 15 tekrardayım ama bi fark hissetmiyorum zaten spor yaptığım ve düzenli kilo vermekte olduğum için midir bilmem tibete bağlayabileceğim gözle görülür bir fark olmadı.
göğüs büyütür diye yapanlar var olsa olsa dikleştiriyordur diye düşünüyordum ama benimkilerin pek dikleştiği de yok sadece eskiden 7-8 kilo verince 2cm küçülüyordu şimdi 3 kilo verince 2cm küçüldü bunu da tibete bağlamadım çünkü vücutta fazla yağ kalmadığı için ordan gitmeye başlamış olabilir...
siz de ne tür değişiklikler var?
kızlar bu hareketleri düzenli yapmak çok önemli. yoksa etkisini azaltırsınız. kitapta vaktinizin olmadığı ya da uygun olmadığınız zamanlarda- kaç tekrarda olursanız olun- en azından 3 tekrar yapmanız söyleniyor. hiç yapmamaktan iyidir. eğer atladığınız günler 1-2 günü geçiyorsa hareket sayısını da azaltmanız tavsiye ediliyor.
üşenmeyin ayol
ben de baştan 3 tekrar yapsam daha iyi olacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?