- 5 Mart 2015
- 18
- 19
- 53
köprüyü yapmaya başladım. 4. Harekete geri mi döneyim yani?kol kasların güçsüz olduğu için çok zorlanıyorsun, kollarınla bütün vücut ağırlığını kaldırıyorsun.düzenli yaptıkça kol kasların güçlenecek, 4. hareketi kolay yapacaksın.
canım sen hep tibette zorlandığını söylüyorsun. takip ettiğim kadarıyla çok düzenli yoğun egzersizler yapıyorsun. neden zorlandığını anlayamıyorum.Ben yaklaşık 1 yıldır 21 tekrardeyım, hiç zorlanmıyorum.Vücudum fazla esnek değil. Kendimden şüphe ettim açıkcası. Acaba yanlış mı yapıyorum? Benim için diş fırçalamak gibi bir alışkanlık oldu.Genelde akşam,işlerimi toparladıktan sonar 10 - 12 dakikada yapıyorum, içim rahat ediyor.Bugün de uyanmaya çalışırken, tibeti yapsam mı yapmasam mı diye uyur uyanık düşünüyordum. Sonra kalktım ve yaptım. Hala zorlanıyorum. 21'i bugün de yapabildim.
canım sen 6. ayini yapıyor musun?
Tamam şimdi oldu..Avatar fotosu küçük ya, maymunun göbişini algılayamamışım ben..
Yok tatlım.. hiç niyet de etmedim..canım sen 6. ayini yapıyor musun?
Aslında hareketleri gayet iyi yapıyorum ama bazı sabahlar ruh haliyle ilgili sanırım canım hiç istemiyor, o zamanda zorla yapıyorum. 21 tekrarı yapmak bazen çoook uzunmuş gibi geliyor. Sanırım başka egzersizlerde yapmam tibetlerimi etkiliyor.canım sen hep tibette zorlandığını söylüyorsun. takip ettiğim kadarıyla çok düzenli yoğun egzersizler yapıyorsun. neden zorlandığını anlayamıyorum.Ben yaklaşık 1 yıldır 21 tekrardeyım, hiç zorlanmıyorum.Vücudum fazla esnek değil. Kendimden şüphe ettim açıkcası. Acaba yanlış mı yapıyorum? Benim için diş fırçalamak gibi bir alışkanlık oldu.Genelde akşam,işlerimi toparladıktan sonar 10 - 12 dakikada yapıyorum, içim rahat ediyor.
Daha az tekrarlarda yapabilirsin, en rahat istekli yaptığın sayıda.Kızlar 19. tekrara gelmiştim ki 3 gündür tamamen bıraktımNedense hiç yapmak gelmiyor içimden. Asıl etkileri 21 tekrara geçip 1 a filan devam ettikten sonra görecegime inanıyordum. Ama bahar yorgunluğu ve aşırır isteksizlıik yüzünden yapamıyorum. Böyle istemeye istemeye yapmak da iyi bir şey değildir sanırım. Sizce ara mı vermeliyim? Yaz gelip havalar iyice ısındığında da 21e gelmenin daha zor olacağı kanaatindeyim. ne önerirsiniz?
Bende bu düşünce yüzünden bıraktım.bu hareketler göğüs büyütürmüki acaba,sırf bu düşünceyle başladım :)
Evet kimseden ses çıkmıyor, ben de acaba tek ben mi devam ediyorum diyordumBu topiğe düzenli girememeye başladım.. ayırabildiğim zamanın tümü diyet gruplarındaki işlere gidiyor..
Ama yine de arada ses etmek lazım..
Yogaya aynen devam..
Yaşadığım ve sağlığım elverdiği sürece de bırakmayı düşünmüyorum zaten..
Güne güzel başlamanın, kendinden başka bir şeye ihtiyaç duymaksızın en ulaşılabilir en kolay yolu..
Dilerim başlayan herkes devam ediyordur..
Ben devam ediyorum ama düzgün değil, bazen unuttuğum oluyor, yapıncada 21 yapmıyorum.Evet kimseden ses çıkmıyor, ben de acaba tek ben mi devam ediyorum diyordum
Bence arkadaşım bu kadar emek verip gelmişsin, biraz daha gayret et devam et. Eğer olumlu gelişmeler varsa tabi.Kızlar 19. tekrara gelmiştim ki 3 gündür tamamen bıraktımNedense hiç yapmak gelmiyor içimden. Asıl etkileri 21 tekrara geçip 1 a filan devam ettikten sonra görecegime inanıyordum. Ama bahar yorgunluğu ve aşırır isteksizlıik yüzünden yapamıyorum. Böyle istemeye istemeye yapmak da iyi bir şey değildir sanırım. Sizce ara mı vermeliyim? Yaz gelip havalar iyice ısındığında da 21e gelmenin daha zor olacağı kanaatindeyim. ne önerirsiniz?