Bence almalısın. Daha ayrıntılı bilgiler var.günaydınlar herkese..... 21 den devam.. ikinci kitabı almak istiyorum ama içeriği nasıl ,ilk kitaptam çok farklı şeyler mi var yoksa gerek yok mu almama?
ben de yaklaşık 3 haftadır 21 deyım ve üç dort gundur çıkan sivilcenın haddı hesabı yok ya. burnum ve yanaklarımın etrafı harıtaya döndü..ben de de hiç sivilce çıkmaz normalde , tibete yormak aklıma gelmemişti ama olabilir.21 tekrardan devam ediyorum cildimin renk tonu açıldı ve çenemde çok fazla civilce çıkıyor ergenlikte bile bu kadar çıkmadı tibetten mi bilemedim .Benim cildim çok güzeldi lekesiz ve parlak ama sigara mahvetmişti bıraktım umarım tibet sigaranın zararlı etkileri vücudumdan atılır ve cildim tekrar güzelliğine kavuşur
olabilir daha önce bu belirtileri gören vardı çünkü benim idrarım sarı ve kokulu olmuyor gerçi 2,5-3 lt su içiyorum ama ilk başladığım zamanlarda terim kokuyordu bu belirtiler yok oldu ,unutkanlık başladı oda yok oldu şimdi sivilce başladı ama emin olamıyor insan işteben de yaklaşık 3 haftadır 21 deyım ve üç dort gundur çıkan sivilcenın haddı hesabı yok ya. burnum ve yanaklarımın etrafı harıtaya döndü..ben de de hiç sivilce çıkmaz normalde , tibete yormak aklıma gelmemişti ama olabilir.
nerelerdesin :) fotodaki hatun yakıyor ortalığı :)Herkese merhaba..
Uzun zamandır uğramadım.. Yogaya devam.. Artık hayatımın demirbaşı oldu zaten..
Sizler umarım iyisinizdir ve devam ediyorsunuzdur..
Bu arada nickimi değişirdim.. Bu kim diyenler için eski Püsküüt..
Sevgiyle kalın..
Teşekkür ederim öncelikle.. O fotoda İstanbulun en sevdiğim yerlerinden biri Karaköydeyim.. Bırak oraya beni.. saatler sonra gel, aynı noktada bulursun..nerelerdesin :) fotodaki hatun yakıyor ortalığı :)
1. harekette gözümüz kapalı mı olucak açık mı ?
nasıl yapıyorsun?
Sevgili Püsküüt ne kadar hosmussun. Diger resimlerin pek belirgin degildi.Teşekkür ederim öncelikle.. O fotoda İstanbulun en sevdiğim yerlerinden biri Karaköydeyim.. Bırak oraya beni.. saatler sonra gel, aynı noktada bulursun..
Gözler açık olacak.. Saat yönünde dönerken, ben hayali olarak saat 12 ve saat 6 yönünde iki obje seçiyorum. Dönerken sadece o ikisine bakmaya odaklanıyorum. Daha az başım dönüyo o zaman.. Ztane kitapta da yazan bi'şi bu.. Mucidi ben değilim yani..
valla tıkladım resme bı daha baktım:) çok hoş çıkmıssın:) sonra yorumları okudum herkes hemfikir olmuş:)Herkese merhaba..
Uzun zamandır uğramadım.. Yogaya devam.. Artık hayatımın demirbaşı oldu zaten..
Sizler umarım iyisinizdir ve devam ediyorsunuzdur..
Bu arada nickimi değişirdim.. Bu kim diyenler için eski Püsküüt..
Sevgiyle kalın..