ben bugün 11 oldummm
gerçi daha olamadım çünkü sabah uyuyakaldım gene:) gece yapıcam.
bu arada bişey paylaşıcam kızlar.
şimdi benim eklem romatizmam var ya, ellerimde var sadece.
dün sol elimin işaret parmağımın eklem yeri birden şişti ve müthiş ağrıdı. o kadar canım sıkıldı ki o kadar üzüldüm ki, çünkü 3 aydır ilaçlarımı kullanmıyorum, doktora da gönül rahatlığı ile ben çok iyiyim ilaçları bıraktım diyecektim nerden çıktı bu ağrı diye kahroldum
sonra bu sabah kalçama bi ağrı saplandı, o geçmeden sağ kasığıma, tabi tam eklem yerlerimden bahsediyorum.
böyle üzülüp kahrolurken, bir anda afallayarak fark ettim resmen kitabın o sayfası gözümün önüne geldi.
tibetin bedenimizdeki etkilerini yazmıştım ya size, orda, eklemlerinizde rahatsızlık hissedebilirsiniz, bu toksinleri ve iltihapları attığınızı gösterir yazıyordu.
şimdi şaşkınım, acaba bu ağrılar, şişlikler tibet yüzünden mi, yani gerçekten iltihapları attığım için mi, yoksa normal romatizma ağrılarım mı
anlayamadım.
çooook uzun zamandır hiç bir ağrım olmadı, böyle bir anda gelmesi tuhaf açıkçası,zaten çoğunlukla yazın benim hiç ağrım olmaz soğukta, yağmurda oluyor, böyle düşününce tibet yüzünden diyorum.
benim hali hazırda eklem rahatsızlığım olduğu için bunun ayrımına varmam çok zor. böyle bir tecrübeniz oldu mu?
bir de bugün başımın tepesine doğru bir yerde sanki bir anda iğne batırıyorlarmış gibi bir anda bir ağrı hissediyorum, saniyelik bir ağrı, hemen geçiyor ama sık tekrarlıyor.
anlayamıyorum
üzülsem mi sevinsem mi çözemedimmm