- 8 Mayıs 2008
- 381
- 3
yo yo buda olumludur moryel :))))
canim gecmis olsun. 2. hareket bende de sorun yaratiyor. gecenlerde boynum agriyordu bu hareket yuzunden kalkarken sourn yok da tekrar yere yatarken boynum boslukta kaliyor ama simdi iyiyim. bu arada ayni sekilde belimde biraz zorlaniyor ama siddetli bir agri yok. seninki de gecer insallah.kızlar belim ağrıyor
hep ikinci hareket yüzünden. 9 fazla geldi bana, ikinci hareketi yaparken çok zorlanıyorum. belimi incittim galiba
sizin durum nedir
canim gecmis olsun. 2. hareket bende de sorun yaratiyor. gecenlerde boynum agriyordu bu hareket yuzunden kalkarken sourn yok da tekrar yere yatarken boynum boslukta kaliyor ama simdi iyiyim. bu arada ayni sekilde belimde biraz zorlaniyor ama siddetli bir agri yok. seninki de gecer insallah.
bu arada ben dun 13`e gectim. vajinal enfeksiyon olabilir yazmistin ya iki gundur bir kasinti var ondanmi acaba? Allahtan evdeyim yani
aslında ilk 5 tekrarı çok rahat yapmıştım ama 9 a başlayınca zorlandım. dikkatli yapıyorum rahat kaldırıyorum ayaklarımı ama bel boşluğumda bir baskı hissediyorum,
bu olumlu tepki olamaz, bu bariz sakatlanma:)
inşallah geçer
Merhaba.Belinizde yaşadığınız ağrının sebebi hareketi yaparken belinize yüklenmenizden kaynaklanıyor.Bu hareketi yaparken kontrollü bir şekilde karnınızı içinize çekip tüm yükü karnınıza vermeye çalışın bu şekilde belinizde hiçbir ağırlık ya da ağrı hissetmezsiniz.Ayrıca karın kaslarının kontrolü ilk olarak zor gelebilir bu nedenle ek olarak özellikle iki ayağı aşağı indirirken kalçanızı da sıkın göreceksiniz bu iki yöntem sayesinde belinizde hiç bir sorun yaşamayacaksınız.Bu arada bu hareketi yaparken beliniz yerle temas etmeli eğer hareket sırasında bel kavis şeklinde bir boşlok oluşturuyorsa bu tamamen bel incinmesine yol açar.Kolay gelsin...
basim feciiii agriyorrr arkadaslarrrr((( gecmedi birtürlü
merhaba cecily burayi da takip ettigini bilmiyordum. sen devam ediyor musun hala ve sen ne gibi bir faydalarini gordun? ben 13 teyim ama su an icin kendimde bir degisiklik hissetmiyorum hala sabahlari zor uyaniyorum. gogus buyutmede de ilk hafta 1 cm farketmisti dolgunluk olmustu ama sonra hic buyume olmadi sence acele mi ediyorum yoksa buyur mu daha. beyaz saclarimda hala beyaz offfffff ne kadar sorunum var benim boyle
Benim de cecily giyi uyku düzenimde harika bir degisim oldu. Ve garip olani da ayni saatlerde (7:15 gib )uyaniyorum kendiligimden :)