- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Onu ben de hissettim ust baldir ve kasiklara yakin bir yerde...bende yarin basliycam:)Selam kizlar..
Ilk gun olmasina ragmen bi agri hissediyorum, tıpkı spora yeni başladığım zamanlardaki gibi : ) hamladım sanki.. Spor yaptigim dönem de baslarda baya agri cekmistim ama sonra acilmisti vucut ve Allah a şükür cok faydasini gormustum..
Bu sekilde agri hissedince mutlu oldum o yuzden..
İnsaAllah fayda göreceğiz..
Haydi hayirlisi : )Onu ben de hissettim ust baldir ve kasiklara yakin bir yerde...bende yarin basliycam:)
Istedigin gibi kullan burayiBuraya rapor verince daha düzenli yaparmişim gibi bi his var içimde
2nci gunumdu, az once yaptim egzersizleri, dunden hamlik oldugu için bugun biraz bel acıdı ama daha aşina hissettim, iyi gibiydi..
Hayirlisi
SelamlarSelam kizlar
Ben de devam ediyorum
5 tekrardayim
İnşallah canımSelamlar
Saglik olsun inşaAllah kuzusu
3ncu gunum, ikindi gibi acikinca yapiyorum ben.. Agrilarim var ama normal..İnşallah canım
Selam olsun =)
Nasıl gidiyor Tibet?
3ncu gunum, ikindi gibi acikinca yapiyorum ben.. Agrilarim var ama normal..
Evet canim, agri cok normal zaten.. Bi de ben spora cok ara verdim, ona bağlıyorum bu hamligi..Benim de ilk zaman hafif oluyodu ağrı .
Ama insani çok rahatliyor ..
Sen daha once diger tibet topiğindeydin dimi? Yanliş hatirlamiyorumYedi tekrara geçtim:)
Yok,ilk defa senin topiğinle siftah yapıyorum:) Sadece bir aralar kendi kendime başlayıp bırakmıştım.Sen daha once diger tibet topiğindeydin dimi? Yanliş hatirlamiyorum
Beni de listeye eklermisiniz,dün başladım ama direk 5 den başlamışım.Sen daha once diger tibet topiğindeydin dimi? Yanliş hatirlamiyorum
3 tekrar yap bugun...Beni de listeye eklermisiniz,dün başladım ama direk 5 den başlamışım.
Sırtımda ağrı yaptı normal mi?
Birde haftada 2 arttırma nasıl oluyor çok soru sordum farkındayım ama ne yapalım acemilik?
Yaparken yazmışsın,5 yaptım yine:))))eminim tabi hırslıyımdır3 tekrar yap bugun...
Eninmisin listede olmak istedigine...sonra caymak yok