● Tibet Kızları ●

Bugun 5 tekrara gectim ve dunya varmis dedim...ilk defa 3 tekrar bana agirlik yapti
5 tekrarla gecmemle beraber boynum inanilmaz rahatladi...ve enerjisel olarak sanki yenilendim....yani enerjiyi resmen hissettim..

Şimdilik bıraktım.Egzersizlerle mi alakalı bilmiyorum ama enerjim çok düştü. Kendimi hareketleri devam ettirecek güçte hissetmiyorum maalesef...
Boyle oldugu zaman beden ruhsal acidan yeni bir asamaya gecmis oluyor...keske birakmasaydin
Benim icin 3 tekrar boyleydi iste ...ama 5 e gecince rahatladim
Cunku enerji seviyesi yukselirken bazen sancili olabiliyor...

Boyle oldugu zaman beden ruhsal acidan yeni bir asamaya gecmis oluyor...keske birakmasaydin
Benim icin 3 tekrar boyleydi iste ...ama 5 e gecince rahatladim
Cunku enerji seviyesi yukselirken bazen sancili olabiliyor...
Bir süre Sonra tekrar başlarım.

hayırlı olsun canım, inşallah yapan herkes güzel sonuçlar alır
ben yıllarca yaptım ve çok olumlu etkiler gördüm
ancak tek kötü yanı, bıraktığın zaman güzel etkilerin yok olması, yani bende öyle oldu

Evet okudum 5 yil hic birakmadan yaptin ne guzel ...ben 13 .tekrara gelince acayip zorlaniyorum...o yuzden yillardir yapi yapip birakiyorum oyle

Evet okudum 5 yil hic birakmadan yaptin ne guzel ...ben 13 .tekrara gelince acayip zorlaniyorum...o yuzden yillardir yapi yapip birakiyorum oyle

hoşbuldum canım
ben iki kitabı da okudum
beslenme düzenimi de ona göre oturtmuştum
hamile kalmadan yapıyor muydun doğurganlığa bir etkisi var mı çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…