- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Şimdilik bıraktım.Egzersizlerle mi alakalı bilmiyorum ama enerjim çok düştü. Kendimi hareketleri devam ettirecek güçte hissetmiyorum maalesef...Biraktin mi yoksa
Boyle oldugu zaman beden ruhsal acidan yeni bir asamaya gecmis oluyor...keske birakmasaydinŞimdilik bıraktım.Egzersizlerle mi alakalı bilmiyorum ama enerjim çok düştü. Kendimi hareketleri devam ettirecek güçte hissetmiyorum maalesef...
Bir süre Sonra tekrar başlarım.Boyle oldugu zaman beden ruhsal acidan yeni bir asamaya gecmis oluyor...keske birakmasaydin
Benim icin 3 tekrar boyleydi iste ...ama 5 e gecince rahatladim
Cunku enerji seviyesi yukselirken bazen sancili olabiliyor...
Faydaları saymakla bitmeyen Tibetin gençlik pınarı veya diger adıyla tibetin 5 haraketinin guncel topiğidir burası ..
Peki nedir bu?
Bu bir nevi yoga haraketleri çakraları dengelemede usta
Iyi etkilerden ziyade ilk başta negatif etkilerle de karşılaşabilirsiniz...zira içte ne varsa yüzeye getirir,gerek duygusal gerek bedensel...ama hepsi bir süreç ve geçici. Çünkü arınmak ve dengelenmek için bunlar olağan etkilerdir.
•öncelikle kesinlikle tok karna yapilmayacak ve ozellikle su icilmeyecek (BULANTI ve KuSma yapabilir)
•Her hareketi 3 tekrarla baslaniyor
•Her hafta 2 şer artırılıyor 21 e kadar
• burundan nefes alinip verilecek
•Haftada sadece 1 gun ara verebiliyoruz(zorunlu olmadikca tavsiye etmem) eğer ki 1 gunden fazla ara verildiyse kac tekrarda olursaniz olun yeni bastan 3 tekrarla basliyorsunuz...
•Ayni saatlerde yapmaya elinizden geldigince ozen gosterin
• Egzersizleri Çıplak ayakla yapın
•Egzersiz sonrası bir kac dakikka sağ ve sol olmak üzere cenin pozisiyonunda dinlenin..bu hem size hemde enerjinizin dengelenmesinde yardimcı olacaktır
•imkan varsa egzersiz sırasinda cam acik olsun ve egzersiz sonrasi duş alin (zorunlu degil)
♡işte tibet güzelleri♡
@Kova hatunu -》13.tekrar(12.02.2018)
@The Calender -》3 tekrar (12.03.2018)
◇Tekrarları artırınca
◇Egzersizi bırakınca
Veya◇ etkileri yaşamaya başlayinca haberdar edin :)
◇2 haftanin sonunda sizden bir ses cikmazsa listeden siliyorum :)
Tamam baslayinca haber ver listeye alayim bende baslarim bugun :) oglum uyusun da2 yıla yakın bir aradan sonra ben de bugün tekrar başlamayı düşünüyorum
Gel katil ama :)Takipteyim
Evet okudum 5 yil hic birakmadan yaptin ne guzel ...ben 13 .tekrara gelince acayip zorlaniyorum...o yuzden yillardir yapi yapip birakiyorum oylehayırlı olsun canım, inşallah yapan herkes güzel sonuçlar alır
ben yıllarca yaptım ve çok olumlu etkiler gördüm
ancak tek kötü yanı, bıraktığın zaman güzel etkilerin yok olması, yani bende öyle oldu
Bugün beşteyim umarım bırakmamGel katil ama :)
Ha yapiyorsun zaten ne guzelBugün beşteyim umarım bırakmam
Katılmam için yapmam gereken birşey varmı
Bayılırım sohbete mubabbete ozaman kayılıyorum kızzzzzHa yapiyorsun zaten ne guzel
Basladigin tarihi listeye yaziyorum iste
Tekrarlarin artrikca duzeltiyorum falan
Birde burda sohbet muhabbet
Bayılırım sohbete mubabbete ozaman kayılıyorum kızzzzz
evet
Bugun mu gectin 5 tekrara?
Gecen cuma mi basladin yoksa persembe mi? Ona gore listeye aliyim:)
Perşembe başlamıştımGecen cuma mi basladin yoksa persembe mi? Ona gore listeye aliyim:)
Evet okudum 5 yil hic birakmadan yaptin ne guzel ...ben 13 .tekrara gelince acayip zorlaniyorum...o yuzden yillardir yapi yapip birakiyorum oyle
Kesinlikle varhoşbuldum canım
ben iki kitabı da okudum
beslenme düzenimi de ona göre oturtmuştum
hamile kalmadan yapıyor muydun doğurganlığa bir etkisi var mı çok merak ediyorum
Anladim ben mesela hangi gun basliyorsam haftaya o gun tekrari artiriyorum :)Perşembe başlamıştım