- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
- Konu Sahibi Kova hatunu
Haftada 2Yaptım canım rahatlattı çok güzel. Haftada mı iki artacak günlük mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haftada 2Yaptım canım rahatlattı çok güzel. Haftada mı iki artacak günlük mü
tamam canım .bu benim kulak kristallerime iyi gelir dimi psikolojimi de düzeltir dimi hiç bilgim yok arastiriyim.
evet farkında olmak lazım. . inşallah inanıp bende de değişen şeyleri farkederim.Iyi gelir insallah...sadece zamana birak... ve degsikliklerin farkinda ol....misal ben buggun cok idrara cikamaya basladim
Normalinden cok fazla
Listeye alayim mi devam edecekmisin?Yaptım canım rahatlattı çok güzel. Haftada mı iki artacak günlük mü
Teşekkürler tamamdırHaftada 2
Evet devam edeceğim inşallah listeye gireyim motivasyon olurListeye alayim mi devam edecekmisin?
Tamam :) yaptiğinda haber ver listeye alayiimMerhaba arkadaşlar,
Ben daha önce bir kaç kez bu beş hareketi yapmaya başlayıp bir kaç gün sonra da bıraktım hep. Beni de aranıza alırsanız istikrarlı bir biçimde yapıp kendimdeki değişimleri gözlemlemek istiyorum. Sabah saatlerini ayarlayamayacağım için akşam geç saatlerde yapabilirim ancak. Gece bildirim girerim inşallah...
Cok sevindim birakmamana...Bugün beş tekrara geçtim.
Ben iki gün ara vermek zorunda kaldım nöbette ve dün akşam bugün tekrar başlıyorumSaye- sen ne yaptin
Yaptin mi ? Yaptiysan listeye alcam...Ben iki gün ara vermek zorunda kaldım nöbette ve dün akşam bugün tekrar başlıyorum
Aman efenim teveccuhunuz, teşrif filanCui Bono hanimefendiler teşrif etmişler
evet yaptimYaptin mi ? Yaptiysan listeye alcam...