- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
- Konu Sahibi Kova hatunu
Bak ya....:) yarin yapma sonra 3 le baslaYaparken yazmışsın,5 yaptım yine:))))eminim tabi hırslıyımdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak ya....:) yarin yapma sonra 3 le baslaYaparken yazmışsın,5 yaptım yine:))))eminim tabi hırslıyımdır
Tmm öyle yapayım o zamanBak ya....:) yarin yapma sonra 3 le basla
Dejavu yasiyorum su an hasquat hakkında öneriniz var mı,biliyormusunuz ?
Bekleeim :) ne yapiyorsun spor olarakBende basliyim sporumu yapiyorum evde birde tibetli oliyim bakim
Yeni başlıyoz hanfendi sormayalımmıDejavu yasiyorum su an ha
1 ay falan sayisiz yap gun icinde her aklina geldiginde sonra programi yaparsin...
Dun niye haber vermedin :)Selam kizlar..
3 tekrari bitirdim, dun 5e gectim Allah in izniyle..
Cok büyük degisimler hissetmiyorum ama ilk başladığımda agrilarim olmustu, simdi daha iyi ve rahatim şükür..
Video attim ya diycem, olmayacakDun niye haber vermedin :)
Manyak sen beni ermiş sandın herhalVideo attim ya diycem, olmayacak
Agirliklarla fitness yapiyorum tibeti gece yapabilirim zaten kafam da sakinken:)Bekleeim :) ne yapiyorsun spor olarak
Tibet yapacaksan arada ciddu saatller olsun ama ayyni anda yapma
Soyledim diye hatirliyorum yav, 1 gun yapamadım direkt 5le baslarim demiştim ya, ondan dolayi soyledim sandim sanirim..Manyak sen beni ermiş sandın herhal
En guzeli...o zaman baslayinca haber ver tamam :)Agirliklarla fitness yapiyorum tibeti gece yapabilirim zaten kafam da sakinken:)
Dogru unuttum ben onu...ama yinede soyleSoyledim diye hatirliyorum yav, 1 gun yapamadım direkt 5le baslarim demiştim ya, ondan dolayi soyledim sandim sanirim..
Dokuz tekrara geçtim.
Yani pek bir değişiklik yaşamadım henüz. Zaten nasıl bir değişiklik yaşamam gerektiğini de bilmiyorum:))
Bende yarın basliyorum...
Farkliliklar var mi hic hissettigin?
Mesela ruh hali ...enerji seviyesiYani pek bir değişiklik yaşamadım henüz. Zaten nasıl bir değişiklik yaşamam gerektiğini de bilmiyorum:))
Biraktin mi yoksaDokuz tekrara geçtim.