● Tibet Kızları ●

günaydın kızlar bugün 2.günüm sabah yemeğimi yaptım ( kabak rende yağsız tuzsuz :KK70: ) sonra tibetimi sonra da bir güzel duşumu aldım enerjim pek yok ama olsun ( kahvaltıyı 2 incir ile yaptığım için olabilir )

Afiyet olsun.kahvaltın biraz fazla kaçmış ama:ıslık:

Günaydin...tibet yere serdi bakıyorumda doğrulamayıorsun bi türlü:KK48:
Ben callanın kitabini da alcam daha iyice sindire sindire sey etcem...birde cok inceltir mi diye korkuyorum :KK53: ama şekil versin de azcik şisiririm ben bi sekilde hava gazi basarim :KK53: ahhahaaa :KK70:

Eski konusunda hanımlar totoyu küçültmesinden şikayetçiydi:KK45:.bazıları yapmıyordu.zaten basen kalça sorunun yok atlasan mı sendeo_O

Slm kızlar, bilmiyorum içinizde saç sorunu yaşayan var mı? Benim saçlarım seyrek ve cok dökülüyor. KaynaMAMIŞ bir çay bardağı süte 1 diş sarımsak ezip katıyorum. Saçima sürüp yarım saat bekletiyorum ve yikiyorum. Ihtiyaci olsn herkese şifa olsun insallah :KK50::KK9:

Ben yaşıyorum maalesef.ama kan değerlerim d vitaminim düşük bide troidden kaynaklandığını düşünüyorum.dıştan ne kadar durdurulabilir ki.sen baktırdın m değerlerine.bide kokmaz mı o yaa:kusmuk:
Yıkasakta geçmez sanki:işsiz:

Cilt içinde yine kaynaMAMIŞ süt öneririm. Sabah akşam bununla silin yüzünüzü en doğal nemlendirici. Kırışıklık ve lekelere de çok iyi geliyor.. e daha ne olsun :KK76::halay:

Bakımlı bağğyan:KK8::KK9:

Bende sarımsakli şampuan kullanıyorum
Ummadığın taş baş yaran bir markadan hemde :KK70: normalde sarimsakli sampuan asla yaramıyordu ama bu süper

Hangi markaymış ki oo:deli:

Ben de

Topuklari yere değdirerek yapınca arka bacaklar fena yanıyorhatta kitleniyor bende. 3 yildir spor yapmama rağmen.
Ama yapılmalı mi yapilmamali mi akşam kitabın orasını bi okuyum:)

Bu konu hep muamma oldu biliyomusun.diğer konusunuda okurdum ordada yapın yapmayın diyen oldu.son mehmet öz ün bir videosunda izledim orda adam ayağını basmadan yapıyordu .video ingilizce ne anlattı anlamadım maalesef

Bu wc de yapılan Squad da neyin nesi titreme falan :KK45:

Allah iyiliğini versin :KK45::KK70:

normalde 200 300 yapıyordum ey gidi günler eyy şimdi korkuyorum o kadar çok yapmaya :deli:

Hu huuu şonere bak seeen:KK9:
(Okunuşu böyle miydi:))

Korkma canım korkacak ne var:))
Bi spor eğitmeni az tekrar kasları şişirir çok tekrar yağları yakar inceltir demişti.dene bakıyım doğrumuymuş:deli:

Kulis tiyatro Kulis tiyatro saçlarını ay aslan burcundayken kesmekte saça çok iyi geliyor.zamansız kesimler saç beyazlamasına dökülmesine küsüp uzamamasına filan sebep oluyor.mesela saç yeni ayda kesilirse beyazlamasına sebep oluyor.yıllardır kendi saçlarımı çocuklarınkini filan 1 cm de olsa keserim tabii yeni ay filan değilse.dökülğyor ama o dökülmeye başkası olsa kel kalırdı sirekli bebek saçlar çıkıyor.bide çok cılızdı saçlarım telleri kalınlaştı.ben sana bunu tavsiye ederim:))madem bakımcısın ay burcuna göre yap bakımlarını ekstra fayda sağlarsın.bazıların da nem bazılarında yağ maskeleri yapılıyor mesela...

Afiyet olsun.kahvaltın biraz fazla kaçmış ama:ıslık:

Eski konusunda hanımlar totoyu küçültmesinden şikayetçiydi:KK45:.bazıları yapmıyordu.zaten basen kalça sorunun yok atlasan mı sendeo_O

Ben yaşıyorum maalesef.ama kan değerlerim d vitaminim düşük bide troidden kaynaklandığını düşünüyorum.dıştan ne kadar durdurulabilir ki.sen baktırdın m değerlerine.bide kokmaz mı o yaa:kusmuk:
Yıkasakta geçmez sanki:işsiz:

Bakımlı bağğyan:KK8::KK9:

Hangi markaymış ki oo:deli:

Bu konu hep muamma oldu biliyomusun.diğer konusunuda okurdum ordada yapın yapmayın diyen oldu.son mehmet öz ün bir videosunda izledim orda adam ayağını basmadan yapıyordu .video ingilizce ne anlattı anlamadım maalesef

Allah iyiliğini versin :KK45::KK70:

Hu huuu şonere bak seeen:KK9:
(Okunuşu böyle miydi:))

Korkma canım korkacak ne var:))
Bi spor eğitmeni az tekrar kasları şişirir çok tekrar yağları yakar inceltir demişti.dene bakıyım doğrumuymuş:deli:
Talya diye bir şampuan....
Calla bi baslayayım bakim...ama aklimda bu dediğin:KK200:

Kulis tiyatro Kulis tiyatro saçlarını ay aslan burcundayken kesmekte saça çok iyi geliyor.zamansız kesimler saç beyazlamasına dökülmesine küsüp uzamamasına filan sebep oluyor.mesela saç yeni ayda kesilirse beyazlamasına sebep oluyor.yıllardır kendi saçlarımı çocuklarınkini filan 1 cm de olsa keserim tabii yeni ay filan değilse.dökülğyor ama o dökülmeye başkası olsa kel kalırdı sirekli bebek saçlar çıkıyor.bide çok cılızdı saçlarım telleri kalınlaştı.ben sana bunu tavsiye ederim:))madem bakımcısın ay burcuna göre yap bakımlarını ekstra fayda sağlarsın.bazıların da nem bazılarında yağ maskeleri yapılıyor mesela...
Kozmikbakımi bende takip ederim
Aynen benim kaşlar cok guzellestiği oldu oyle

X