- 12 Aralık 2017
- 886
- 1.090
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #1.061
Çok teşekkür ederim amin nerde varsa insallahÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim amin nerde varsa insallahÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
baş ağrım yok şimdilik gözler çok çapaklı ama sağ böbreğim çok berbat ağrıyor dün akşamdan beri yumurtlama ağrısı dedim ama yok değil böbrek ağrısı . senin nasıl gidiyor etkileri görüyor musun
minnak biseydi oyle yanlarda guzeldi gitmeyeydi iyidi
Değdirerek de yapabilirsin yani sorun deel
Nasil yapiyon onu ya ben değdiremiyorum
Bugun lactamile başliycam kızlar
Emziren anne iceceği bu...yillar once burda kilo almaya çalışan bir arkadaş onermisti epey yaramisti ona...gerci emzirdigimde bende kullanmistim iyi gelmisti
Emzirmeyi birakali 1 ay olucak hemen kesilmisti süt umarım geri getirmez...
squat ı her wcye girdiğinde 10 kere yapsan bile muhteşem bir sonuç elde edersin o kadar basit bir harekete el mahkum olması çok iyi bence birde bize bak yerde yuvarlanmamız lazım
Aklımda su kisisel blendr almak var bu ay zaten....pekmez olarak da hurma pekmezi kullaniyorum bak o da bitti coktan aldirayim gene...Kova hatunu madem sıvı şeyleri seviyorsun.süte muz az bal ceviz yumurta katıp rondodan çek iç canım bol kalorili
Kuruyemiş aldırır.özellikle antep fıstığı.keçiboynuzu pekmezi.saraçoğlu hergn haşlanmış patates öneriyordu
Bende sarımsakli şampuan kullanıyorumSlm kızlar, bilmiyorum içinizde saç sorunu yaşayan var mı? Benim saçlarım seyrek ve cok dökülüyor. KaynaMAMIŞ bir çay bardağı süte 1 diş sarımsak ezip katıyorum. Saçima sürüp yarım saat bekletiyorum ve yikiyorum. Ihtiyaci olsn herkese şifa olsun insallah
minnak biseydi oyle yanlarda guzeldi gitmeyeydi iyidi
Değdirerek de yapabilirsin yani sorun deel
Nasil yapiyon onu ya ben değdiremiyorum
Sen kolaycisin çalış biraz çalışBende sarımsakli şampuan kullanıyorum
Ummadığın taş baş yaran bir markadan hemde normalde sarimsakli sampuan asla yaramıyordu ama bu süper
Cok calistim simdi dinleniyorumSen kolaycisin çalış biraz çalış
Ben değdirilmiyor diye biliyorum cunku o farkli bir yoga hareketiBen de
Topuklari yere değdirerek yapınca arka bacaklar fena yanıyorhatta kitleniyor bende. 3 yildir spor yapmama rağmen.
Ama yapılmalı mi yapilmamali mi akşam kitabın orasını bi okuyun :)
He canım internette araştırma yaparak olmuyo o işlerCok calistim simdi dinleniyorum
Oluyo oluyoHe canım internette araştırma yaparak olmuyo o işler
Benim bildiğim de 5. Harekette yukardayken hem Toto sıkılacak hem de topuklar yere doğru bastırilacak ben öyle yapıyorum ama gerçekten arka alt baldirlar baya geriliyorBen değdirilmiyor diye biliyorum cunku o farkli bir yoga hareketi
Biri bizi aydınlatsınBenim bildiğim de 5. Harekette yukardayken hem Toto sıkılacak hem de topuklar yere doğru bastırilacak ben öyle yapıyorum ama gerçekten arka alt baldirlar baya geriliyor
Oluyo oluyo
Ama topuklar yere değmiyor bastiriyorsun sadece ya da benim ki değmiyor bilemiycem ama böyle bir şey okumustum ondan beri öyle yapıyorumBiri bizi aydınlatsın
Kız ben kürler kralicesiyim her biseyi ustumde denerim hic cekinmem
Bu sefer başa dönmek istemiyorum devam edecem bakalım neler olacak.Atlatacaksın emin ol sadece azcuk sabret
Okunmuyor o kitap ordan ya...
cicibebe yiyemiyorum icebiliyorum yani daha sıvi seviyorum ve o da anca kiloyu koruyo sivi olunca fazla alamiyorsun oyle...lactamil emziren anne icecegi acayip vitaminli mineralli bisey...
Zaten squat programini hemen uygulayamam nene gibi gezerim iki büklüm gun icinde akla geldikce...
böbreğim sürekli sıkıntı çıkrıyor bana alıştım maydonoz suyu çiyorum böyle olduğunda ilaç standart antibiyotik veriyorlar bol su içmek lazım birde .Üşütmüşte olabilirsin.iltihap falan olmasın doktora gitsen iyi olur devam ederse
Bilmiyorum nasıl gidiyor etki mi görüyorum tepki mi anlamadım.midem ağrıyor sadece ona yoğunlaştım.ha bide dizlerim.aa bak bide diş eti kanamaları başladı tekrar.heryerden ses geliyor anlıcan:)inşallah şifa öncesi yaşanan ataklardır.fiziki olarak değişimler var ama callan la birlikte yaptığım için hangisinin marifeti çözemedim:))mesela göğüsler dolgunlaştı bu tibetten galiba.sindirim sistemi düzene girdi bu tibettendir.sırt şekilleniyor buda callandan bence:)
Benimde şimdilik iyice yapışmıyor ama değiyor baştan beri yapsam iyice esnerdim şimdiye.esneklik annemden geliyor galiba .o evlenmeden önce bacaklarını açıp oturabilirmiş ben o kadar değilim yine:)
Süt gelmesede sızlama olabilir daha tam kapanmamış olabilir kanallar bi dene bakalım.
Ayy sadece yuvarlanma olsa razıyım akşama kadar yuvarlanırım:)))
10 kilocukBu sefer başa dönmek istemiyorum devam edecem bakalım neler olacak.
kaç kilo lmayı istiyorsun peki.
kız squatta ne var azcık bacaklar titricek
böbreğim sürekli sıkıntı çıkrıyor bana alıştım maydonoz suyu çiyorum böyle olduğunda ilaç standart antibiyotik veriyorlar bol su içmek lazım birde .
göğüsler önemli ya dolgunlaşsınlar midem bende de 2 gündür sorun yaratıyor pazartesiden sinyale başlamıştı. sırt şekillensin benim sırtmı güçlendirmem lazım