● Tibet Kızları ●

Kulis tiyatro Kulis tiyatro saçlarını ay aslan burcundayken kesmekte saça çok iyi geliyor.zamansız kesimler saç beyazlamasına dökülmesine küsüp uzamamasına filan sebep oluyor.mesela saç yeni ayda kesilirse beyazlamasına sebep oluyor.yıllardır kendi saçlarımı çocuklarınkini filan 1 cm de olsa keserim tabii yeni ay filan değilse.dökülğyor ama o dökülmeye başkası olsa kel kalırdı sirekli bebek saçlar çıkıyor.bide çok cılızdı saçlarım telleri kalınlaştı.ben sana bunu tavsiye ederim:))madem bakımcısın ay burcuna göre yap bakımlarını ekstra fayda sağlarsın.bazıların da nem bazılarında yağ maskeleri yapılıyor mesela...
Tesekkur ederim o dediğin zamanlar gelince haber verir misin lütfen hep beraber yaparız güzelleşiriz :halay::KK54:

Afiyet olsun.kahvaltın biraz fazla kaçmış ama:ıslık:

Eski konusunda hanımlar totoyu küçültmesinden şikayetçiydi:KK45:.bazıları yapmıyordu.zaten basen kalça sorunun yok atlasan mı sendeo_O

Ben yaşıyorum maalesef.ama kan değerlerim d vitaminim düşük bide troidden kaynaklandığını düşünüyorum.dıştan ne kadar durdurulabilir ki.sen baktırdın m değerlerine.bide kokmaz mı o yaa:kusmuk:
Yıkasakta geçmez sanki:işsiz:

Bakımlı bağğyan:KK8::KK9:

Hangi markaymış ki oo:deli:

Bu konu hep muamma oldu biliyomusun.diğer konusunuda okurdum ordada yapın yapmayın diyen oldu.son mehmet öz ün bir videosunda izledim orda adam ayağını basmadan yapıyordu .video ingilizce ne anlattı anlamadım maalesef

Allah iyiliğini versin :KK45::KK70:

Hu huuu şonere bak seeen:KK9:
(Okunuşu böyle miydi:))

Korkma canım korkacak ne var:))
Bi spor eğitmeni az tekrar kasları şişirir çok tekrar yağları yakar inceltir demişti.dene bakıyım doğrumuymuş:deli:
Yemek yapayım derken kahvaltı kaçtı :KK70: 2 incir yedim evden çıktım.
Korunmadiğım için yapmıyorum aslında bu ay güzel değerlendirdim riske hiç gerek yok :KK70: yapsam en az 150 tane yaparım :KK70:

Saç dökülmesine karsi benim de bi tavsiyem var. Ilk ve en etkilisi tibetin 5 ayini♡
Ekstradan ceviz kabuklarını kaynatıp temiz saçları bu suyla yıkıyoruz yarim saat bekleyip duruluyoruz. Kendim bunu bir ay boyunca haftada iki kes fln yaptım. Cidden işe yaradı tabağa en fazla 5 10 tel sac gelmeye basladi.
Bir de ısırgan ile lavantayi 8-10 dk kaynatıp bu su ile de aynı şekilde temiz saçı yıkayıp bekliyoruz.
6 ayda 1, 1 ah kadar uygulansa bile ciddi ciddi dökülme azaliyo bebek saçlar çoğalıyor.

Ben yaşıyorum maalesef.ama kan değerlerim d vitaminim düşük bide troidden kaynaklandığını düşünüyorum.dıştan ne kadar durdurulabilir ki.sen baktırdın m değerlerine.bide kokmaz mı o yaa:kusmuk:
Yıkasakta geçmez sanki:işsiz:
Kan değerlerime baktirmak hiç aklıma gelmedi nasıl oluyor ki?
Koku olmuyor yıkadıktan sonra bir şey kalmıyor. Şimdiye kadar kimseden bir şey duymadım

Saç dökülmesine karsi benim de bi tavsiyem var. Ilk ve en etkilisi tibetin 5 ayini♡
Ekstradan ceviz kabuklarını kaynatıp temiz saçları bu suyla yıkıyoruz yarim saat bekleyip duruluyoruz. Kendim bunu bir ay boyunca haftada iki kes fln yaptım. Cidden işe yaradı tabağa en fazla 5 10 tel sac gelmeye basladi.
Bir de ısırgan ile lavantayi 8-10 dk kaynatıp bu su ile de aynı şekilde temiz saçı yıkayıp bekliyoruz.
6 ayda 1, 1 ah kadar uygulansa bile ciddi ciddi dökülme azaliyo bebek saçlar çoğalıyor.
Temiz saça derken banyoda şampuanla yıkadıktan sonra mı ceviz suyunu döküp bekletiyoruz yoksa temiz kuru saça mi döküyoruz ceviz suyunu

X