● Tibet Kızları ●

Temiz saça derken banyoda şampuanla yıkadıktan sonra mı ceviz suyunu döküp bekletiyoruz yoksa temiz kuru saça mi döküyoruz ceviz suyunu

Evet banyoda daha kolay oluyo saçı iyice şampuanla yıkayıp durulayıp ceviz suyunu döküyoruz diplerine masajla yedirip diğer banyo ritüellerine devam :)) kesedir liftir..
Ehh ben 30 dk yi hiç doldurmadımen fazla 15 20 dk saçta kaliyodu ceviz suyu ama gayet ise yaradı.

Kozmikbakımi bende takip ederim
Aynen benim kaşlar cok guzellestiği oldu oyle

Onu da bilmesen şaşardım araştırmacı gazeteci kova:super:

Tesekkur ederim o dediğin zamanlar gelince haber verir misin lütfen hep beraber yaparız güzelleşiriz :halay::KK54:

İnşallah canım unutmazsam:KK39:

Icimde fırtınalar kopuyor herkesi bir kaşık su da boğdum öldürdüm :KK70: normal de regliden 1 hafta önce böyle olurdum şimdi yumurtlama dönemine denk geldi bu belirtiler sinir bozucu :KK70:

Tibettendir oooo:KK48:

Kan değerlerime baktirmak hiç aklıma gelmedi nasıl oluyor ki?
Koku olmuyor yıkadıktan sonra bir şey kalmıyor. Şimdiye kadar kimseden bir şey duymadım

İştw kansızlık filan var mı diye bakıyorlar o arada şeker kolestrol vitaminler troid ne varsa yapıyorlar.Aile sağlığı merkezlerinde yapılıyor canım.

İştw kansızlık filan var mı diye bakıyorlar o arada şeker kolestrol vitaminler troid ne varsa yapıyorlar.Aile sağlığı merkezlerinde yapılıyor canım.
:KK48: 9 tekrara basladin dimi :KK45:
Ben seni beklemeden sabah caktım 9 u hanene:rapci::KK69:

:KK48: 9 tekrara basladin dimi :KK45:
Ben seni beklemeden sabah caktım 9 u hanene:rapci::KK69:

:KK200::KK9::KK6::KK15: harikasın
Aaaa evet ben onu söylemeyi unuttum.ama ben akşama döndüm yine ondan oldu
Callan işi karıştırdı.fırsat olmuyor diye onu sabah yapıyorum ya da öğleyin oluyır.çakışmasınlar diye akşama aldım ben.valla saati önemsemiyorum yapabildiğime şükrediyorum.çocuklara eğlence benim spor.ya hep beraber yapıyoruz ya beni sabote etmeye çalışıyorlar.bide eşim izne ayrıldu bikaç hafta evde onun yanında da yapamam.artık arada derede yapcezz
En azından bayrama kadar hergün yapmak istiyorum bakalım nasip

:KK200::KK9::KK6::KK15: harikasın
Aaaa evet ben onu söylemeyi unuttum.ama ben akşama döndüm yine ondan oldu
Callan işi karıştırdı.fırsat olmuyor diye onu sabah yapıyorum ya da öğleyin oluyır.çakışmasınlar diye akşama aldım ben.valla saati önemsemiyorum yapabildiğime şükrediyorum.çocuklara eğlence benim spor.ya hep beraber yapıyoruz ya beni sabote etmeye çalışıyorlar.bide eşim izne ayrıldu bikaç hafta evde onun yanında da yapamam.artık arada derede yapcezz
En azından bayrama kadar hergün yapmak istiyorum bakalım nasip
Hahaa cok tatlı ya :KK70:
13ün eklemlerini tuz buz etmiycen bu sefer desene:63:

Yoo tibete başlamadan olmaya başladı tibetle arttı ise birşey diyemicem.

Günaydıın:KK36:
Hahaa cok tatlı ya :KK70:
13ün eklemlerini tuz buz etmiycen bu sefer desene:63:

Öyle deme yaaa:KK43:(yaparım inşallah
Tibeti heryerde yaparım ben callan zor didim caanım:KK39:

Günaydın kızlar sırt ağrılarım yine başladı :KK43: bu sefer birakmicam bakalım geçecek mi

Aslında callan tam sana göre.kadın skolyoz hastasıymış oda sırt ağrılarından müzdarip olduğu için çıkarmış bu sporu. tibetle birlikte yaparsan faydası olur mutlaka

Günaydıın:KK36:

Öyle deme yaaa:KK43:(yaparım inşallah
Tibeti heryerde yaparım ben callan zor didim caanım:KK39:

Aslında callan tam sana göre.kadın skolyoz hastasıymış oda sırt ağrılarından müzdarip olduğu için çıkarmış bu sporu. tibetle birlikte yaparsan faydası olur mutlaka
doğru diyorsun ama totomu kaldıracak enerjim yok pazartesi biraz yaptım direk kaslara çalışıyor . sonra anlamadığım için kapattım yarın 9 günlük tatil başlıyor başlarım cumartesi günü . ciddi anlamda olumsuz etkiliyor hayatımı

Tesekkur ederim cansin

doğru diyorsun ama totomu kaldıracak enerjim yok pazartesi biraz yaptım direk kaslara çalışıyor . sonra anlamadığım için kapattım yarın 9 günlük tatil başlıyor başlarım cumartesi günü . ciddi anlamda olumsuz etkiliyor hayatımı

Tamamını yapmasan sadece esneme hareketlerini yapsanda olur onlarda 10 dk filan anca sürer.ama diğer hareketlerde sırtı güçlendiriyor galiba

Bu arada dün karın hareketlerini hiç dinlenmedim yaptım.başlarda dayanamayıp kaç kere ara veriyordum.insan yaptıkça yanlışlarını da anlıyor.hareketi dopru yapmak kolaylaştırıyor

X