● Tibet Kızları ●

Üşütmüşte olabilirsin.iltihap falan olmasın doktora gitsen iyi olur devam ederse

Bilmiyorum nasıl gidiyor etki mi görüyorum tepki mi anlamadım.midem ağrıyor sadece ona yoğunlaştım.ha bide dizlerim.aa bak bide diş eti kanamaları başladı tekrar.heryerden ses geliyor anlıcan:)inşallah şifa öncesi yaşanan ataklardır.fiziki olarak değişimler var ama callan la birlikte yaptığım için hangisinin marifeti çözemedim:))mesela göğüsler dolgunlaştı bu tibetten galiba.sindirim sistemi düzene girdi bu tibettendir.sırt şekilleniyor buda callandan bence:)

minnak biseydi oyle yanlarda guzeldi gitmeyeydi iyidi

Değdirerek de yapabilirsin yani sorun deel
Nasil yapiyon onu ya ben değdiremiyorum

Benimde şimdilik iyice yapışmıyor ama değiyor baştan beri yapsam iyice esnerdim şimdiye.esneklik annemden geliyor galiba .o evlenmeden önce bacaklarını açıp oturabilirmiş ben o kadar değilim yine:)

Süt gelmesede sızlama olabilir daha tam kapanmamış olabilir kanallar bi dene bakalım.

squat ı her wcye girdiğinde 10 kere yapsan bile muhteşem bir sonuç elde edersin o kadar basit bir harekete el mahkum olması çok iyi bence birde bize bak yerde yuvarlanmamız lazım

Ayy sadece yuvarlanma olsa razıyım akşama kadar yuvarlanırım:)))

Kova hatunu madem sıvı şeyleri seviyorsun.süte muz az bal ceviz yumurta katıp rondodan çek iç canım bol kalorili
Kuruyemiş aldırır.özellikle antep fıstığı.keçiboynuzu pekmezi.saraçoğlu hergn haşlanmış patates öneriyordu

Aklımda su kisisel blendr almak var bu ay zaten....pekmez olarak da hurma pekmezi kullaniyorum bak o da bitti coktan aldirayim gene...
Ya o değilde benim aldıgim yuz maskeleri var netten 7.5 liradan aldigim sey 16 tl olmus almak istedigim bi nemlendirici vardı b vitaminli o da 84 ten 130 a cikmis
Sabahtan beri böle geziyorum

Son düzenleme:
Slm kızlar, bilmiyorum içinizde saç sorunu yaşayan var mı? Benim saçlarım seyrek ve cok dökülüyor. KaynaMAMIŞ bir çay bardağı süte 1 diş sarımsak ezip katıyorum. Saçima sürüp yarım saat bekletiyorum ve yikiyorum. Ihtiyaci olsn herkese şifa olsun insallah

Bende sarımsakli şampuan kullanıyorum
Ummadığın taş baş yaran bir markadan hemde normalde sarimsakli sampuan asla yaramıyordu ama bu süper

Ben de
minnak biseydi oyle yanlarda guzeldi gitmeyeydi iyidi

Değdirerek de yapabilirsin yani sorun deel
Nasil yapiyon onu ya ben değdiremiyorum

Topuklari yere değdirerek yapınca arka bacaklar fena yanıyorhatta kitleniyor bende. 3 yildir spor yapmama rağmen.
Ama yapılmalı mi yapilmamali mi akşam kitabın orasını bi okuyum:)

Bu sefer başa dönmek istemiyorum devam edecem bakalım neler olacak.
kaç kilo lmayı istiyorsun peki.
kız squatta ne var azcık bacaklar titricek
böbreğim sürekli sıkıntı çıkrıyor bana alıştım maydonoz suyu çiyorum böyle olduğunda ilaç standart antibiyotik veriyorlar bol su içmek lazım birde .
göğüsler önemli ya dolgunlaşsınlar midem bende de 2 gündür sorun yaratıyor pazartesiden sinyale başlamıştı. sırt şekillensin benim sırtmı güçlendirmem lazım

10 kilocuk
Squatın 3.gunu yerlerdeyim ben
O yuzden ön antreman lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…