- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #7.181
Aylarca bekleten insafsiz bir adet ben gibi çıkmazsın umarımEskiden sen beni bekletiyordun da şimdi ben mi seni bekleticem
Teşekkürler. Umarım çabuk dönerim.
Senin sonuçlar maşallah çok güzel gidiyor. O kadar alışmışım ki spora kendimi acaip boşluğa düşmüş hissettim.Ben 1 hafta daha 17 tekrarla devam edicem...bu arada kendimi 47 kg sanıp durayım 50.2 olmuşumhedef bi 5 kilocuk daha
Tekrar başlamana sevindim yaSenin sonuçlar maşallah çok güzel gidiyor. O kadar alışmışım ki spora kendimi acaip boşluğa düşmüş hissettim.
Çok etkili bir kalça egzersizi vardı onu yapayım dedim ama daha ikinci sette aşırı yordu hemen bıraktımtibetin gözünü seveyim diyerekten dayanamayıp 3 tekrarı az önce yaptım. Hafif bilegimde agrı hissettim ama 3 tekrar belki çok zorlamaz - umut ediyorum-
Ayriyetten az önce fark ettim ki kalça ölçüm daha bir ay öncesine kadar 89-90 santim iken şimdi 92'yi rahat gösteriyor
Bel olarakta 63idi. Beli de 60'a indirsem tamamdır.
Şimdilik alma listeye ben bakalım devam edicem. Eger baktım bilegimi çok zorlamıyor o zaman alırsın. Zaten başlama tarihim belliTekrar başlamana sevindim yane yapayım listeye alayım mi yoksa biraz bekleyelim mi? Kolunu da çok zorlama ha
Sen listeye al deyince alcam
Tibet öyle ya ruhsal bedensel her yönden işe yarıyor hem de diğer egzersizlere nazaran daha kolay ve yapılabilir
Ölçülerimiz de aynı hekalça 90 bel 66 idi benim en son,olceyim bi ara onu da
Keşkem 60 olsa bel hatta 58 59 falan bak ona yok demezdim ince bel sevdalısı olaraktan
İyi geceler kızlar ben19 tekrardayim ama bayağı zorlanıyorum salı günü 21 tekrara gecicem zorlandığı. İçin tam adapte olamıyorum gibi diyet devam şuan bı etki gozlemleyemedim 21 olarak devam mı etsem 21 e çıkınca sayı düşürüp o sayı üzerinden devammi etsem kararsizim
Hm evet bayadır zorlaniyorum diyorsun 13-15 tekrar arası yap bence bir süre...hic 21 e çıkıp vakit kaybetmeİyi geceler kızlar ben19 tekrardayim ama bayağı zorlanıyorum salı günü 21 tekrara gecicem zorlandığı. İçin tam adapte olamıyorum gibi diyet devam şuan bı etki gozlemleyemedim 21 olarak devam mı etsem 21 e çıkınca sayı düşürüp o sayı üzerinden devammi etsem kararsizim
Şimdi salı günü 21 e cikicam bir süre bakicam eğer zirlaaya devam edersem 13 e ieyi düşünüyorum 13 de bir süre takilmam sorum olurmu acabaHm evet bayadır zorlaniyorum diyorsun 13-15 tekrar arası yap bence bir süre...hic 21 e çıkıp vakit kaybetme
Yada diger alternatif olaraktan 21 tekrara gelip bir süre bütün güne egzersizi yayamak...mesela 9+9+3 şeklinde
Yok hic sorun olmaz kendini nasıl rahat hissedersen öyle yapŞimdi salı günü 21 e cikicam bir süre bakicam eğer zirlaaya devam edersem 13 e ieyi düşünüyorum 13 de bir süre takilmam sorum olurmu acaba
Yine de dikkatli ol amanMerhaba kızlar. Ben dün yani 30 ocakta 5 tekrara geçtim. Beş tekrar bilegimi çok zorlamadı. Çünkü sag bilegime daha fazla ağırlık verince çok sorun olmuyor. Sanırım 7 tekrara zor geçerim. Yine de uzun bir süre 5 tekrara devam edecek gibiyim. Hiç yoktan iyidir
Evet alt seviyeye düşünce afallıyor insan. Ama insanın zoruna da gidiyor ya taaa 21 tekrardan düşünce benim zoruma gitmiştiYine de dikkatli ol aman
Nasıl incittin ki bileğini canım?
Bende üşengeçliğim sonucu 3 tekrardayımniye üşeniyorsam yap işte zaten yapcam neyin üşengeçliği ☻ 19 tekrardan 3 düşünce bünye bi afalladı ne ara yaptim ne ara bitti algılayamıyor yetersiz dozdan
Seninle o kahveyi içeceğizEvet alt seviyeye düşünce afallıyor insan. Ama insanın zoruna da gidiyor ya taaa 21 tekrardan düşünce benim zoruma gitmiştiolsun buna da alışıyoruz.
Bilegimi nasıl incittigime dair hiç fikrim yok. 21 tekrardayken zorlamaya başladı. Hatta sadece bilek degil tüm kolumda agrı vardı. Sanırım üşüttüm. Hemen balkon kapısının önünde yatıyorum. Kolumu da ordan çıkarıyorum soguga. Ama şimdi eskiye nazaran çok daha iyi.
5 tekrarda baya iyi yani. Toparlayıp sıkılaştırıyor hemen fark ediliyor 5 tekrarda.
Senle kıyasıya yarışıcaz gibi 3 tekrar ve 5 tekrarda
Teşekkür ederimm
Teşekkürler.Seninle o kahveyi içeceğiz
zirve kayfesi
listeye alcaktımm da çalışma mi ne vardi sitede duzeltme butonu gelmedi en son baktığımda,ara ara bakincam...
Daha iyi olmana sevindim
Öyle deme öyle demeTeşekkürler.
Kahve içmeye dair ümitlerim giderek azalıyor. Sen 3 ben 5 ya da sen 5 ben 3 diyerekten zirveden baya uzak kaldık
Neyse tabi yine de ümitvar olalım.
HoşgeldinTeşekkür ederimmokumaya başlayayım bakayım belki bi kipirdanma olur şimdiden cardiogod gel bebeğim Tibete başlıyoruz