● Tibet Kızları ●

günaydınnn. 9 tekrarda oldığumu biliyorsunuz zaten. az önce tibetledim ☺ şimdi işe gidiyorum. feekatt sayı artıkça süre doğal olarak uzamakta. daha daha erken kalkmak gerekecek sonra. bu sebeble akşamüzeri yapsam mı artık diye düşünüyorum. sonrasında enerji artışı yaşıyprum geneldd. hem eve de enerjim kalır😂

günaydınnn. 9 tekrarda oldığumu biliyorsunuz zaten. az önce tibetledim ☺ şimdi işe gidiyorum. feekatt sayı artıkça süre doğal olarak uzamakta. daha daha erken kalkmak gerekecek sonra. bu sebeble akşamüzeri yapsam mı artık diye düşünüyorum. sonrasında enerji artışı yaşıyprum geneldd. hem eve de enerjim kalır😂
Ben hep akşam vakti yapıyorum. Öyle ekstra bir enerji yaşamıyorum aslında.

ben sabahları yapıyprum gunum enerjik geçmeye başladı. şimdi akşamüzerind çekeceğim akşamları enerjim artsın diyeee.

Şeytanın bacağını kordım ve 9 tekrarı dün bitirdim. Geçen sefer bırakmıştım 9da.
1 gün ara vericem, biraz belim ağrıyor bugün. Yarın 11 tekrara geçiyorum😎
Açıkcası geçen seferki net etkileri bu sefer çok göremedim. Bakalım devamında görürüm belki.

harikasın. bende olay yalan oldu. yine takvime göre yada içgüdülerime göre başlıcam. faydalarına inancım bırakınca iyice arttı be ya ☺☺☺

Ben artık fayda gütmeyi bıraktım. Yani neler oluyor vucudumda diye takip de etmiyorum. Yine de elbette etkilerini hissediyorum. Ama dedigim gibi artık hobiye dönüştü.

X