- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.581
E nikah durumlari şart ama evlatlık seçeneği de aklindaysa,yani ben öyle biliyorumbu aralar yapışık ikiz gibiyiz söylemesi ayıpne bilim şu nikah evlilik durumlarına girerim diye korkuyorum annemden tırsıyorum çok
Hemennn aldim listeyebugün sabah 5 tekrar ile start verdim
hayırlısı olsun canım iyice düşünüp karar ver evlatlık durumu kolay değil . sizin açınızdan evlilik te nasıl olur onu da düşün çok çektin bu adamdanbu aralar yapışık ikiz gibiyiz söylemesi ayıpne bilim şu nikah evlilik durumlarına girerim diye korkuyorum annemden tırsıyorum çok
yok ya evlatlık almay agerek yok koruyucu aile olabiliyorsun hatta tek başına bile kızkardeşim kız koruma yurdunda güvenlik müdürü orda var bebişler ya 18 yaşın altında kızların doğurduğu bebekler bazıları ki çoğunluğu evlatlık veriyor gönüllü annelik olaı da var ama kalbim dayanmıyor benim hepsini eve götürmek istiyorumE nikah durumlari şart ama evlatlık seçeneği de aklindaysa,yani ben öyle biliyorum
bayadır sesi soluğu çıkmıyor kükreme halleri geçti abisi nişanlandı ondan mı etkilendi nedir yalnızlık korkusu sardı adamıhayırlısı olsun canım iyice düşünüp karar ver evlatlık durumu kolay değil . sizin açınızdan evlilik te nasıl olur onu da düşün çok çektin bu adamdan
Tibeti unutma da gerisi mühim değilŞey ben 7 tekrara geçtim ama hangi gün geçtiğimi unuttummuhtemelen birkaç gün oldu geçeli kızlar hatta burayı bile unuttum
Tibetin güzel etkilerini gördükçe insanın bırakası gelmiyor hele bir de burda güzel hatunlarla tibete destek bulmakta ayrı bir güzelTibeti unutma da gerisi mühim değil
Ben sana kendimi hatırlatırım ☺
Çok geçmiş olsun yaz ayında grip falan da pek çekilmiyor. Bol güneş alan bir yere geçerek bir süre güneşte dinlenirsen iyi gelebilir.Ben cok pis grip oldum 2 gundur yapamiyorumofff yine bastan
Merhabasafure kıvılcım canım.
allah kabul etsin dualarını canım
Bu gün 9 kapısı açıldı. Yeni enerji aktif oldu artık yeni başlangıç yapacaklar kimliklerini yeniden kazandı. Kapalı dolunay öncesi aktif olan bu enerji her şeyi yeniden ayarladığı için kaosların yerini huzurlu enerji almaya başladı.
Safura
Neler oldu ki ? Anlatmak istermisinCanlarım ozledim sizleri ah nasil cikmaza girdim toparlamaya calisiyorum.Adana'ya kuzenimin dugunune gittim ordan koyume gittim yeni geldim.Depresyondayim unutuldum ah ne oldu bana olmayacak hatalar yapiyorum.Kendimle hesaplasiyorum.Tibet yapmiyorum iyi halt ediyorum
Tarota sardim cevap ariyorum kafam da deli sorularSchonerDuft canım sen mi bakiyodun tarot yada fal sanki oyle bi yazi gozume gorunmustu.Var mi bildiginiz saglam fal bakan inanmasamda durduramiyorum kendimi iyi degilim bu aralar
Yeni bi sehir ve yeni bi hayata gecmek istiyorum.Ailemin yaninda iyice enerjimi somurduler zamanim bosa gidiyo burdan ozgurlesmek istiyorum hep yakamdalar kipirdayamiyorum.Yepyeni baslangic yapmak istiyorum.Hep hayal kirikliklari ile doldum tastim yoruldum.Tam benim icin pes etmeyen beni kazanmak icin mucadele eden kalbimi kazanmak icin ugrasan enerjisi iyi gelen benim de ona iyi geldigimi soyleyip sahiplenen tam aradigim kisi dedigim icimde bi suru soru isaretleri ile benden uzaklasti aniden.Ben inatlastim biraz hatalarim oldugunu soyleyip ozur dilememem ragmen kizginim deyip mesajlarimi okuyo ama cevap yok.Zor mu bu kadar cevap yazmak diyorum o kadar sey yazdim ciddi dusunen evlilik isteyen kisiye noldu birden aklim almadi.Whatsapta acigiz engellemedi beni instagramdan takibi ben cikardim ama o izlemeye devam etti beni simdi takipten de cikardi bende instagrami kapattim simdilik.Yogun ozlem var kafamda deli sorular artik yoruldum herseyden baska sehire yerlesmek yeniden baslamak istiyorum.Neler oldu ki ? Anlatmak istermisin
Off kıyamam canım ya...Yeni bi sehir ve yeni bi hayata gecmek istiyorum.Ailemin yaninda iyice enerjimi somurduler zamanim bosa gidiyo burdan ozgurlesmek istiyorum hep yakamdalar kipirdayamiyorum.Yepyeni baslangic yapmak istiyorum.Hep hayal kirikliklari ile doldum tastim yoruldum.Tam benim icin pes etmeyen beni kazanmak icin mucadele eden kalbimi kazanmak icin ugrasan enerjisi iyi gelen benim de ona iyi geldigimi soyleyip sahiplenen tam aradigim kisi dedigim icimde bi suru soru isaretleri ile benden uzaklasti aniden.Ben inatlastim biraz hatalarim oldugunu soyleyip ozur dilememem ragmen kizginim deyip mesajlarimi okuyo ama cevap yok.Zor mu bu kadar cevap yazmak diyorum o kadar sey yazdim ciddi dusunen evlilik isteyen kisiye noldu birden aklim almadi.Whatsapta acigiz engellemedi beni instagramdan takibi ben cikardim ama o izlemeye devam etti beni simdi takipten de cikardi bende instagrami kapattim simdilik.Yogun ozlem var kafamda deli sorular artik yoruldum herseyden baska sehire yerlesmek yeniden baslamak istiyorum.icim doldu suan doluyum hayatimda hepmi biseyler iyi giderken tersine doner yada mucadele ediyorum hep mi elim bosa cikar hayal kirikligi olur anlam veremedim
Sabretmekten de yoruldum bisey yapacam aman yine aynisi tersine doner diye isteksizlik hayata kuskunluk insanlardan uzaklasma istegi var.Bunlar basit gibi gelsede insanin onca zorluklari yenmesine ragmen mucadeleye pes etmememe ragmen hic mi iyi seyler olmaz hicmi hayati degismez olumlu olmaz.İslerim hep yarim kaliyo ipsiz sapsiz geziyorum o kadar kostum sonuc bombos.Hep boyle ama serap gorur gibi iyi seyler olur gibi oluyo hop sonra birden tersine tepetakla napayim baska
Haklisin kuzum inan yuregime su serpildiOff kıyamam canım ya...
Binevi aşk acısı hahep de belirsizliklerle dolu...kız adamın ustune fazla varma hatta enerjini bi güzel cek ondan ki sana gelsin,genellikle hep boyle olur
Sen onu düşündükçe enerjinle didikledikce kaçıyor...yazmasi kolay biliyorum ama dene yani
Hem birden bire cekildi diyorsun demek ki blokajlari var hazir degil...ve olan sana oluyor şekerimo cekildikce senin icinde ukte kalıyor ve bi güzel enerjin emiliyor
Gıcık adam☺
Gecmis olsun aslanim gralicamHatunlar ne alemdesiniz bakalımtontriko
F FfeRriDde
SchonerDuft
Ben yeni ayaklandim valla ne gripti beee
Ve tabi ki bugun yeniden başladım...
Ya bu sefer cok üzülmüştüm yapamadigima...cok iyi gidiyordu ama benim kolumu kaldiracak halim dahi yoktu yoksa asla birakmazdim
Mersi conemGecmis olsun aslanim gralicambenim sayi 11 idi.. ptesi 13 olacak insallah:))