Yeni bi sehir ve yeni bi hayata gecmek istiyorum.Ailemin yaninda iyice enerjimi somurduler zamanim bosa gidiyo burdan ozgurlesmek istiyorum hep yakamdalar kipirdayamiyorum.Yepyeni baslangic yapmak istiyorum.Hep hayal kirikliklari ile doldum tastim yoruldum.Tam benim icin pes etmeyen beni kazanmak icin mucadele eden kalbimi kazanmak icin ugrasan enerjisi iyi gelen benim de ona iyi geldigimi soyleyip sahiplenen tam aradigim kisi dedigim icimde bi suru soru isaretleri ile benden uzaklasti aniden.Ben inatlastim biraz hatalarim oldugunu soyleyip ozur dilememem ragmen kizginim deyip mesajlarimi okuyo ama cevap yok.Zor mu bu kadar cevap yazmak diyorum o kadar sey yazdim ciddi dusunen evlilik isteyen kisiye noldu birden aklim almadi.Whatsapta acigiz engellemedi beni instagramdan takibi ben cikardim ama o izlemeye devam etti beni simdi takipten de cikardi bende instagrami kapattim simdilik.Yogun ozlem var kafamda deli sorular artik yoruldum herseyden baska sehire yerlesmek yeniden baslamak istiyorum.
icim doldu suan doluyum hayatimda hepmi biseyler iyi giderken tersine doner yada mucadele ediyorum hep mi elim bosa cikar hayal kirikligi olur anlam veremedim
Sabretmekten de yoruldum bisey yapacam aman yine aynisi tersine doner diye isteksizlik hayata kuskunluk insanlardan uzaklasma istegi var.Bunlar basit gibi gelsede insanin onca zorluklari yenmesine ragmen mucadeleye pes etmememe ragmen hic mi iyi seyler olmaz hicmi hayati degismez olumlu olmaz.İslerim hep yarim kaliyo ipsiz sapsiz geziyorum o kadar kostum sonuc bombos.Hep boyle ama serap gorur gibi iyi seyler olur gibi oluyo hop sonra birden tersine tepetakla napayim baska