● Tibet Kızları ●

kız noldu üyeliğni mi iptal ettirdin ben face filan da kullanmıyorum artık kapattım komple ondan nsenden haberim yok arada buraya yazıyorum ama canım daha iyiyim dün spora başladım yeni spor ayakkabı almıştım çorapsız Allah ne verdiyse topuklar gitti resmen bugün gidemiycem galiba ya :KK43: dün akşam da elimi tost makinesinde yaktım sakarlıkta leveli baya bi yükselttim yani heryerim yara bere içinde sen nasılsın yoktun bayadır ?
fce e bende pek girmiyorum ancak kardeşim görüntülü ararsa o zaman açmış oluyorum .
dolunay dönemi dilkkat etmek gerek .
kova da girmiyor sanırım bayağıdır

fce e bende pek girmiyorum ancak kardeşim görüntülü ararsa o zaman açmış oluyorum .
dolunay dönemi dilkkat etmek gerek .
kova da girmiyor sanırım bayağıdır
Bu iz nasıl geçcek ya hametol sürüyorum sürekli inşallah geçer :KK43: kovahatunu cevapsız bırakmazdı buraları özelden ulaşma imkanı olan var mı ? merak ettim kızı

Eklentiler

• YANDIM.jpg
    YANDIM.jpg
    296,9 KB · Görüntüleme: 36
Bu iz nasıl geçcek ya hametol sürüyorum sürekli inşallah geçer :KK43: kovahatunu cevapsız bırakmazdı buraları özelden ulaşma imkanı olan var mı ? merak ettim kızı
Allah şifalar versin. Çok üzüldüm. Vucut yapın iz bırakmayacak şekildeyse ve kremlerle iz kalmaz diye düşünüyorum ama.

tost makinasının arasında kaldı nasıl becerdiğim hakkında valla benim de fikrim yok :KK43: bu kadar uzun yazmamazlık etmezdi bildirimlere cevap yazardı mutlaka iyidir inşallah
Ne kadardır yok ki ?
ben hesabı 1 aydan fazladır dondurmuştum o kadar oldu mu .
kantron yağıda sür canım iyi gelir

X