- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.541
Hergün en az 2 tane :)hergun bi tane acman lazim en az tek konuyla kimse kendini nirvanaya ulastiramaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hergün en az 2 tane :)hergun bi tane acman lazim en az tek konuyla kimse kendini nirvanaya ulastiramaz
Olur bi kac haftaya baslicam tekrarberaber baslayak mi. benim de kaldi baslayamadim
Banada iyi geliyorda..?simdi cocuklar evde sporumda sekteye ugradi tibetimde : (Ben çok fena spora odaklandım kas ağrılarım vardı anca geçti bacağımı sakatladım yine ama devam ediyorum spor bana en iyi gelen şey ya bide tatil yaparsam missss miss
Çocuklarla uğraşmak en faydalı spor zaten cnm :)Banada iyi geliyorda..?simdi cocuklar evde sporumda sekteye ugradi tibetimde : (
Ne zaman basladin peki?Kova hatunu beni tekrara 3 tekrara al. Bayrama kadar herşey güzel devam ediyordum ama bayramda o kadar fazla kişiydik ki hiçbirşey yapamadım. Ama inşallah artık ara vereceğimi düşünmüyorum
Başlayalı 2 gün oldu :) kayıtlara geçebilirsin.Ne zaman basladin peki?
Ya da basladin mi :)))
Gunyeli ve yine net olmayan tarihleriBaşlayalı 2 gün oldu :) kayıtlara geçebilirsin.
Haklisin:) ama tekrar basladim.. tatil bitti tekrar rutinimize donelim:)Çocuklarla uğraşmak en faydalı spor zaten cnm :)
Hoş döndün aramızaSelammm:) baslayali 2. Haftam oluyor.. 5 tekrarbu hafta.. p. Tesi 7 olacak:)) tibetsiz olmuyor: (
Donuyorumda sorun donmekte degil kalabilmekte bi banlaniyorum 10 gunHoş döndün aramıza
Kesin ruh ikizimsin he ben de yeni çıktım mapustanDonuyorumda sorun donmekte degil kalabilmekte bi banlaniyorum 10 gun
Ya hadi ben cok giriyorum siyaset bdv..sen bi burdasin gibi goruyorum bi bakiyom yoksunKesin ruh ikizimsin he ben de yeni çıktım mapustan
işte banlanıyorum 2 gün de ya banım bitiyor geliyorum 2 gün bile sürmüyor çatttt selametle geçen hafta banlıydım yine perşembe cuma izin almıştım anca bugün bakabildim kalkmış banım :) bakalım ne kadar sürecek :)Ya hadi ben cok giriyorum siyaset bdv..sen bi burdasin gibi goruyorum bi bakiyom yoksun