● Tibet Kızları ●

Benim banim 10 gun suruyo 2 gun olsa zevkine banlanirim

Huhu kızlar nabersiniz?
Var mi arttıran birakan yeniden başlayan
Kac tekrar oldunuz? Etkiler ne durumda?
Ben kozmik bakima göre etkisi gec ama saglam olacak gunde başladim ve cidden oyle oluyor
Sekillenmeyi ve Dik duruşu bile elde edeli bir iki gun oldu ki sali 11 tekrar olucam ama olsun saglam olsun bu sefer duzenli olsun da birakmayayim...
Rüya hic görmüyorum ilginç bir sekilde,tek tuk yani
Gözler ışıl ışıl ve mevsimsel mi yoksa tibetten mi bilmiyorum ama regl 11 gun erken geldi yani düzeni değişti artik bu tarihten devam edicek biliyorum bi kere daha olmuştu oyle ama o zaman 3 gun fark etmisti
Bende durum bu...ruhsal etkilerini bekliyorum daha cok aslinda o altıncı hislerin costugu
Aklimdan geçenlerin onume bir bir düştüğü zamanları hem artık çok daha guclu hissediyorum kendimi ruhsal acidan

bende başlayacam su elemneti ile ilgili bir akış var onla tibeti beraber götürecem . regliyim ama yarına bitmiş olur zaten.
sen bayağı ilerlemişsin 11 tekrara varmak bana göre muhteşem

bende başlayacam su elemneti ile ilgili bir akış var onla tibeti beraber götürecem . regliyim ama yarına bitmiş olur zaten.
sen bayağı ilerlemişsin 11 tekrara varmak bana göre muhteşem
Schoner seni gormek ne guzel
Nasıl bir akış var su elementiyle anlamadim orayi ne demek istediğini
Ya inşallah başlarsın çok isterim
Aylardan sonra bnde de 11 de olmanın şaşkınlıgi var ama cidden cok güçlü ve birseyleri aşmış hissediyorum artık,demekki aylarca 3-5 tekrarla ilerlemem gerekiyormus o ara neler çözülmüştür kim bilir

elementler ile ilgili bir kitap okuyorum daha başındayım. tam açıklayamıyorum ama içimizdeki elementler ( hava su toprak ateş ve akaşa ) dengesi ile ilgili bir akış .çetin çetintaş tan bahsetmişim . onun videolarını ve suntralarından birşeyler kapmaya çalışıyorum .
bugün başlayacam ama hep 3 ya da hep 5 te gidicem uzunca süre ona karar verdim.
kendinde farklılıklar hissetmişsindir mutlaka neler olduğunu falan.

takip ettiğim bir kadın var o yeni enerjilerin açıldığını söylemişti. onun dışında sayı takıntısı olanlar için özeldi
kim cnm o kadın ben çok dua ettim dün akşam inşallah hepimiz için hayırlısı olur ama kova burcu için engellerin kalktığı bir ay olacakmış bu ayda ve sonrasında bakalım kısmet

kim cnm o kadın ben çok dua ettim dün akşam inşallah hepimiz için hayırlısı olur ama kova burcu için engellerin kalktığı bir ay olacakmış bu ayda ve sonrasında bakalım kısmet
safure kıvılcım canım.
allah kabul etsin dualarını canım

Bu gün 9 kapısı açıldı. Yeni enerji aktif oldu artık yeni başlangıç yapacaklar kimliklerini yeniden kazandı. Kapalı dolunay öncesi aktif olan bu enerji her şeyi yeniden ayarladığı için kaosların yerini huzurlu enerji almaya başladı.
Safura

Son düzenleme:
İnşallah cnm ben artık anne olmaya hazırım evlilik olur olmaz daha kararsızım Allah nasip ederse çocuk için hazırlanıyorum doktora gittim konturole hiç bir problemim yok ruhen de hazırım gerçi babasıyla çok vakit geçiremiycek ama Allah büyük

babası seninki vardı o mu olcak . hayırlısı olsun cnım hakkında

babası seninki vardı o mu olcak . hayırlısı olsun cnım hakkında
Ne biliyim çocuğu oluyor mu doktora git diyorum ama dinleyen mi var olursa olur kafasında adam doktor sorun var derse üzülür bence ondan gitmek istemiyor zaten olmuyor galiba cnm korunmadığımız çok oldu yani ben de bi sıkıntı yok belki evlatlık alırız

düzenli ilişki ile olur canım. arada korunmamak ile olmaz ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…