- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.601
Cok saol kuzu tibete cok alistim yaa.. 2 yasindaki kizim bile alisti bende donuyorMersi conem istikrarina da masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok saol kuzu tibete cok alistim yaa.. 2 yasindaki kizim bile alisti bende donuyorMersi conem istikrarina da masallah
Aynen benim oğlan da 1 ve 2 haraketi birlikte yapiyoruz sonra sıkılıyor gidip baska seylerle ugrasiyorCok saol kuzu tibete cok alistim yaa.. 2 yasindaki kizim bile alisti bende donuyor
Hahaha :) bazen gun icindede yapiyor benimki aklina estikce yaniAynen benim oğlan da 1 ve 2 haraketi birlikte yapiyoruz sonra sıkılıyor gidip baska seylerle ugrasiyor
Bu erkek milletine iyi davranırsanız böyle oluyor işte o kötüyse sen 2 misli kötü olucaksın benim de vardı bu tarz sorunlar ama ben asla ilk adımı atan olmadım inadım inattır yani suçlu olsam bile yazmam kim ki o ya benden kıymetli değil bu hayatta hiç kimse ben aşırı bencil bir insanım iyi kide böyleyim evde de oturuyorum bana kahve yapıyor getiriyor yapsın işi neHaklisin kuzum inan yuregime su serpildi ruyamda gordum seni iyi misin diye mesaj attim iyiyim sagol demis.Kizginim diye tek kizdirmasaydin beni diye tek kelime baska yok ondan beridir okuyo goruldu yapiyo cevap yok.Bende biraktim zaten ugrasamam.Ben yeni hayata odaklanayim ki gercek olsundedigini uygulayacam canim tesekkur ederim enerjin iyi geldi bana❤
Gercektende oyle olmak lazimmıs canim gecte olsa anladım.Simdi ben aynisini yapiyorum yazmiyorum hic.Banada hayat bencil olmayi ogretti zira cok iyimserdim körolasica huyum iste.İlk zamanlar ben cok inattim kabul ettirene kadar pes etmedi bayagi uyrasti.Sonrası malum noluyo bu adı batasıca erkeklere yahuBu erkek milletine iyi davranırsanız böyle oluyor işte o kötüyse sen 2 misli kötü olucaksın benim de vardı bu tarz sorunlar ama ben asla ilk adımı atan olmadım inadım inattır yani suçlu olsam bile yazmam kim ki o ya benden kıymetli değil bu hayatta hiç kimse ben aşırı bencil bir insanım iyi kide böyleyim evde de oturuyorum bana kahve yapıyor getiriyor yapsın işi ne
İşte güvenip kendimizi tamamen açıyoruz herşeyi anlatıyoruz ne bir sır ne bir gizem kalıyor hayatımızın odak noktası yapıyoruz sanki dünya da başka bişey yokmuş gibi ben bundan önceki ilişkimde öyleydim yapışık ikiz gibiydik öyle olmasını istiyordu çünkü bende beni seviyor diye herşeyi kabul ediyordum bu yaz arkadaşlarımla tatile çıktım tek başıma tatile çıktım ve sevgilimle tatile çıktım geçen akşam kuzenle iki tek atalım dedik taksiye binip gittiğim de evin sokağında kaldırıma oturmuş bekliordu :) ama ağzını bile açamadı çünkü ne olucanı biliyor artık korkuyor ben niye korkayım ki zaten değil mi ? o korkuyu verdin mi ohh süper oluyor vallaGercektende oyle olmak lazimmıs canim gecte olsa anladım.Simdi ben aynisini yapiyorum yazmiyorum hic.Banada hayat bencil olmayi ogretti zira cok iyimserdim körolasica huyum iste.İlk zamanlar ben cok inattim kabul ettirene kadar pes etmedi bayagi uyrasti.Sonrası malum noluyo bu adı batasıca erkeklere yahu
Very good very good"... Kızlar kızlar gelem mi
Yanagızdan öpem mi..." diye bir şarkıyla giriş yapmak istedim.
Bugün 13 tekrara geçtim çok şükür.
Kendimde gördügüm bazı olumlu gelişmeleri tekrar yazayım dedim. Şöyle ki öncelikle saçlarımdaki dökülme azalıyor, gözlerim eskiye nazaran kat be kat daha iyi görüyor, bel gamzelerim vardı acaip belli olmaya başladı, zayıf ve yagsız oldugum için olsa gerek karın kaslarım oluşmaya başladı ve bunu ışık açısıyla fark edebiliyorum. Vucudum eskiye göre baya sıkılaştı. Kalçamı hafif topluyor sanki ama tam emin degilim şimdilik....
o neydi gızzVery good very good
Anam o kalca sekillenmesi icin ağırlık sart valla bnde dambil ve kol bacak ağırlığı sipariş edicem birazdan
O ağırlığı bacaklara takip allah ne verdiyse merdiven inip cikcam zaten merdivenlerden yürüyorum asansör fobimden birde agirlikla yapam sunu ...
Onun haricinde tibete bugun yeniden basladim,yavas ama kalici gun bugundu baslamak icin...
Hmmm birde cok deli bir is deniyorum su an sayı sekanslari
Denemek bedave işim mi yok
gemiş olsun canım düzeldin mi ? ( shoner ben bu arada )selam kızler napıyosunuz bakim ben yine antremanda sakatlandım bir hafta spor yasak sıkılıyan bende işte
kız noldu üyeliğni mi iptal ettirdin ben face filan da kullanmıyorum artık kapattım komple ondan nsenden haberim yok arada buraya yazıyorum ama canım daha iyiyim dün spora başladım yeni spor ayakkabı almıştım çorapsız Allah ne verdiyse topuklar gitti resmen bugün gidemiycem galiba ya dün akşam da elimi tost makinesinde yaktım sakarlıkta leveli baya bi yükselttim yani heryerim yara bere içinde sen nasılsın yoktun bayadır ?gemiş olsun canım düzeldin mi ? ( shoner ben bu arada )
Üyeliğimi açtırmak istedim abi açılmadı bende uğraşmadım yenisini açtımAbla kimliğini açıklayacaksak neden üyelik iptali yaptırdık ?