- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.401
Hosgeldin samdan :)merhaba az önce ben de başladım
beni de alır mısınız araniza :)
yalnız hiç alakam yoktur ama hu hareketleri normalde de yapardim ben esnek miyim diye denemek icin
hafif mide bulantısı var şuan ama hiç zorlanmadan yaptım hareketleri, acaba yanlış yapmış olabilir miyim :)
Yoga yapıyorum ama tibet değil canım sıfırdan başladım şuan başlama seviyesi için vücudu güçlendirme asamasindayım.SchonerDuft nasil gidiyor☻
Biraktin yani yineYoga yapıyorum ama tibet değil canım sıfırdan başladım şuan başlama seviyesi için vücudu güçlendirme asamasindayım.
Hosgeldin samdan :)
Hemen listeye aliyorum seni cok sevindim aramiza gelmene
Esneksen zorlanmaman normal mide bulantısı da oyle,yemeğin ve su içmenin hemen ustune hareketleri yapmaman bunu engeller
ama daha yari ac olmana rağmen yasiyorsan bu durumlari,bu biraz da bedenin dengelemeye baslamasinin sebebi de olabilir
Hareketleri zaman geçtikçe icsellestireceksin
Puf noktasi nefesi surekli burundan alip vermek ...
Mesela 3.harekette belini cok oynatmadan yapmaya calis egzersizi veya 4.harekette mutlaka kalkış aninda kalcani sıkman gibi...5 harekette bedenini oldukça havalandir yukardayken,yere inerken de oldukca yer ile paralel ol ama o esnada da başını olabildiğince arkaya at
Çok kısa geliyordu şimdi 40 dk kadar akışta oluyorum . Üstüne meditasyon ve nefes egzersizleri yapıyorum iyi geliyorBiraktin yani yine
Neyse
Ben hic birseyin tesadüf yani sebepsiz olduğuna inanmiyorum su hayatta☺hoşbuldum canım :)
bence bugün tesadüfen cikmadi bu topik karşıma. ben sürekli bu enerjisel dalgalaayo yaşıyorum. bilinçaltı da sürekli biseyler cikarip duruyo karşıma sağolsun. eger senin yazdığın gibiyse bana çok fazla katkısı olacak sayende ben de rahat bi nefes almis olucam belki.
yarı ac şekilde yapmıştım, dengelenme olabilir dediğin gibi. çünkü bu hareketlerden sonra kafam hafifledi resmen :)
bu ayrıntılar için de çok teşekkür ederim. süper oldu. duru görü, altıncı his vs ile de ilgisi var mi peki bunun. sayfalari okumaya basladim ama daha cok ilerleyemedim konusulmus da olabilir.
Ben hic birseyin tesadüf yani sebepsiz olduğuna inanmiyorum su hayatta☺
Tibet oyle ilgince bir egzersiz ki,icsellestirdin zaman gercek dengeyi bulana kadar allak bullak ediyor ve cok farkli deneyimler yaşıyorsun...ama onemli olan icsellestirmek iste yoksa 100 tane de yapsan anca spor yapmış olursun en fazla...
Reiki enerjisi deniyordu buna dimi...bu denli hassas ve acik olman bir yandan iyi ama yonetemedigin zaman çökertiyor insani biliyorum...ya ben kendi içime de çok şey iteledim çıkarsa nasil baş ederim bilemiyorum açıkçası.
mesela birinin bi yeri ağrısın, aynı ağrıyi aynı yerimde hissederdim. o kişinin yanımda olmasi da şart değil. çok acı cektim baya sarsıldığım zamanlar oldu. bunları da tekrar yüzeye cikarcak diye korkmuyo değilim.
su yönden tibet harika geldi bana; zaten ben bu döngüleri sürekli yaşıyorum. en azından dengelenme için elimde bi egzersiz var olmus olur ve sonuç olarak döngüyü kırıp ben de normal bi yasama gecebilirim :)
süper bisey yapmışsın ama topik açarak :) sayende aydınlanma yasicam :) :) hayatıma bi dengeleme araci girmis olcak
Hmm pardon bir kac ders daha sonra baskasina sifa verilebiliyormus ben yanlis anladim...ama sunu yapmak bile kendi enerjini her sekilde yoluna sokmak demektir
Offg cok yapmak istiyorum bunu
Reiki hakkinda cok detay acikcasi bende de yok...sadece seviyleri oldugunu biliyorum ve kimi,birileri seni uyumlamadan reiki olmaz diyor kimileri de olur diyor bilmiyorum dogrusu....ama videodaki olay inanilmaz ilgimi cekiyor ve icimden bir ses yapmalisin diyor bana...benim iteledigim şeyler bunlar aslında kuzum.
duru görü, sifacilik, rüyaların çıkması falan ben de olan şeylerdi. ama bana çok ağır geldiği için bı şekilde kendimi kapattim bunlara üç yıldır falan. sorun da surda basliyo bütün bunyem alt üst olmaya ruh halim sürekli dalgalanmaya basladi bu kez de. tibetle bu kısmı halletsem süper olacak.
cok eskiden arastirmistim reiki falan bilmiyorum da empatlik deniyomus bendeki duruma :)
Reiki hakkinda cok detay acikcasi bende de yok...sadece seviyleri oldugunu biliyorum ve kimi,birileri seni uyumlamadan reiki olmaz diyor kimileri de olur diyor bilmiyorum dogrusu....ama videodaki olay inanilmaz ilgimi cekiyor ve icimden bir ses yapmalisin diyor bana...
Tibetten ilk gun etki almana sasirmadim :)
Ben ilk tibete basladigimda yaptığım günün sadece bir kac saat sonrasinda inanilmaz bir enerji potansyelini hissetmistim kendimde ve oyle güçlüydü ki...butun dunyayi ben kurtarabilirdim o anlarda
Bazi seylere fazla acik insanlariz biz mesele bu.
Ve sanirim ilk defa kendim gibisine denk geliyorum burda,iyi ki geldin
Hahhaben sana onun turkhis versiyonunu anlatayimbence aynı kapiya çıkıyo. Anadolu'da "ocak" diye bi kavram vardir. her soyun kendine ait bı özelliği olur o soyda bi kisiy bunu taşır ve sonra bi kişiye el verir, ocak o kişiyede gecer.
benim halamin kizi yoktu mesela o el vermisti bana. nazara okurdu. sifacilik burdan bulasti bana diye düşünüyorum :) ona da babaannesi vermis küçükken. o da çok hassas bi insandi tansiyon hastasiydi, haber izlese tansiyonu firlardi. birinin canı mi yandi kendi canı yanmis gibi kahrolurdu :) bu reiki uyumlama da belki bu el verme olayi gibi biseydir...
ben artık bi çözüm bulamicami dusunuyodum çok şükür seni ve topigini buldum hosbuldum kova :) ben de ilk kez bu kadar açık olan birine denk geldim. artık anlatınca uzaylı muamelesi yapmayacak biri var yuppiiii :)
önceki mesajda yazmissin yonetemeyince çökertiyo diye belki de yönetmeyi öğrenip bunlarla yasamayi kabullenmem gerekiyodur. yoksa onlarla yasamak da bastırmak da bana zor geliyo. videoyu henüz izleyemedim ama ona da bakicam teşekkür ederim
Bu şifa meselesini bir kere deneyimledimvideoyu izledim kova, bu hareketleri ben zaten ic güdüsel olarak yapiyodum çok şaşırdım izlerken. mesela başı ağrıyan birine veya beli ağrıyan birine. hem okuyodum hem elimi vücudunda gezdirip buluyodum sıkıntılı yeri. bunu yaparken avucunun içi karincalanip hafif uyusuyo mesela bazen de isiniyo. ve biseyi avucunun içine çektiğini hissediyosun. karşındaki kişi de hissediyo o kısımdaki cekilmeyi rahatlamayı :)
aslında merak ediyosan yapabilirsin. bence hemen sonuç da alırsın.
Kesinlikle haklisinaynen ic güdüsel bi şekilde çıkıyo zaten. aynen dediğin gibi farkındalık oluyo :)
bence bencil değilsin tüm bu olanları yaşadıktan sonra kontrolden çıkıyo. 50 kişilik otobüste bayilcak gibi oluyosun mesela. herkesin enerjisi seni etkiliyo çünkü. günlük hayatın sekteye uğruyo. sınıfta oturup ders dinleyemiyosun falan. o yüzden ben de bencilliği tercih ettim yaşadıklarımdan sonra.
hani filmlerdeki gibi olması lazım. tibete falan gideceksin dogayla basbasa isin ehlinden egitim alcaksin. kendini tamamlayip döneceksin. yoksa sabah ise git, aksam eve gel, ev isi yap, çocuğa bak, x in düğünü, falancanin daveti, toplu taşıma araçlarında yolculuk.... bunlar hamken seni etkiler. yeşil domatesi dalından koparıp güneşte kızarmasıni beklemek gibi. oysa dalinda kızarması gerekiyo domatesinben anlatamadim ama sen anladin beni bence
reiki yoga pilates falan da zengin sosyetik hatunlar tarafından tanitilmadi mi zaten ulkemize :) hatunlarn vakti var parasi var ihtiyaçlar pramidinde kendini tamamlamaya geçmişler zaten. biz fakirler hangi birini yapak ne yana bakak
Kesinlikle haklisin