● Tibet Kızları ●

değişiklik iyidir arada canım . bende uzatmaya çalışıyorum

Ben biraz böyle takılayım diyorum çok değişik bi elbise aldım tatilde giymek için sırt dekolteli facede paylaştım bide ona benzer beyaz aldım öyle elbiselerle saçım çok uyumlu oluyor onu farkettim :)

Ahh ah kızlar o kadar laflar edip zirvelere göz koyup da bir süre zirveyi tattıktan sonra gelip buraya 3 tekrara başladım yazmak çok acı. Ahh çeken bilirmiş :mad:
Ama yogun bi sınav dönemim var o nedenle hızlı bir düşüş yaşadım haberiniz ola :KK61:

Ahh ah kızlar o kadar laflar edip zirvelere göz koyup da bir süre zirveyi tattıktan sonra gelip buraya 3 tekrara başladım yazmak çok acı. Ahh çeken bilirmiş :mad:
Ama yogun bi sınav dönemim var o nedenle hızlı bir düşüş yaşadım haberiniz ola :KK61:
Olsun ya ne olacak sıkma tatli caninı gelirsin yine 21e devam da edersin
Basladin mi geri ?

Ay kızlar yok retroydu yok tutulmaydi felan ondan mi acaba bu düşüşler bakıyorum hepimiz ayniyiz.Bende bi süredir yapmıyorum keyif yok moral yok durgunluk sessizlik hakim.Bugün 3 ile start ahanda simdi yapıyorum zira benim saçlarım dökülmüyodu tibet yaptıkca ☺yapmadigimdan beri saçlarim dökülüyo bi farki daha👍😉

Ay kızlar yok retroydu yok tutulmaydi felan ondan mi acaba bu düşüşler bakıyorum hepimiz ayniyiz.Bende bi süredir yapmıyorum keyif yok moral yok durgunluk sessizlik hakim.Bugün 3 ile start ahanda simdi yapıyorum zira benim saçlarım dökülmüyodu tibet yaptıkca ☺yapmadigimdan beri saçlarim dökülüyo bi farki daha👍😉
Öğleden sonra basla !!!!

ben yapmıyorum valla hiç içimden gelmiyor sanırım olmayan inancım tamamen yok oldu hiç bişey olduğu yok çünkü evde olsam uğraşırdım yine de işlerim yoğun tek istediğim yatıp uyumak
Nasil hissetmiyorsun ya ☺ sanirim 1 haftadan yapmıyorum bugun basliycam ama inan kendimi o kadar paslanmış hissediyorum ki...alışmışım 3 5 demeden yapmaya

Icinden gelmiyorsa yapma tabi dinlenmene bak,demek ki vücut bunu istiyor ama cok da salma...

X