- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.381
bende deliksiz 1 hafta uyumak istiyorum ...
ay şu gezegene göre başlamak olayı bana hiç iyi gelmediYok regl oldum o ara hic ugrasmadim,bugun oglen başlıycam da merkur de geriliyor ...artik olduğu kadar
bende tatil istiyorumAnem geldi dün bu hafta iyi uyurum diyordum ama eğitim çakmışlar yine bana tatile de çıkamadım kafayı yiycem
bende tatil istiyorum
Al benden de o kadar :)Noluyoruz kızlar yane bu haller kendimizi bırakmışlık bosvermislik
Off bende aşkiş uyumak istiyorum tatil de istiyorum.Nerde olmaz insan var onu çekiyorum kırk yılın başı birine çekim hissediyorum bakıyorum adam çapkın ya
Sorma ya kendimi aska kapattiydim da artik kalp kontrol disi yetti gari diyiAl benden de o kadar :)
İnsan sevmek sevilmek istiyor. Yengeç burcuyum aslında. Burcum da bu konuya o kadar müsait ki
Kiz tarih ver kac gece gecti sayamadimGeçen gece başladım 3 tekrar ile başladım :)
Ay gece gündüz saatleri çok karışıyor bende yaKiz tarih ver kac gece gecti sayamadim
Alemsin yaAy gece gündüz saatleri çok karışıyor bende ya
İşte 2 gecedir yapıyorum bu gece ile 3 gece olacak. Bugün 9 temmuz ise 7 temmuz başlamış olmalıyım. Ama emin de degilim belki 3 gecedir de yapıyor olabilirim. Ama en iyisi sen gene 7 temmuz yaz sen
Grupcak 3tür 5tirAlemsin ya
Banlanan tontriko sayesinde zirvemiz 5 tekrar
Geç oldu ama hoşbulduk. Ocak ayindan beri tibet egzersizlerini yapiyordum. Gecen hafta 2gün aksattım. Önümüdeki hafta tekrar 3ten başlayacağım nasipse. Sizi de ocaktan beri okuyorum. Ama yazmaya üseniyordumMerhaba hosgeldin
Ozaman ben bittim. Somona bayılırım.Kızlar haberi gördünüz mü bilmiyorum ama acaip moralim bozuldu benim ki bugün sabahlarda Hiroşimaya Çernobili falan biraz araştırmıştım. Norveçte 30 yıl önce batan Rus denizaltısı radyasyon sızdırmaya başlamış ve yüksek seviyede diye okudum. Normalin kaç kat üstü falan yazıyordu.
Allah korusun da mutasyon olayları falan beni acayip korkutuyor ya. Ülkemize Norveçten falan balık falan da alınıyormuş heralde. Bence bu olay hallolana kadar ya da aklanana kadar balık falan yemenizi tavsiye etmem
Ne olur ne olmaz sonuçta.
Aaaa ne etki gordun peki ? Bir işe yariyor mu sence?Geç oldu ama hoşbulduk. Ocak ayindan beri tibet egzersizlerini yapiyordum. Gecen hafta 2gün aksattım. Önümüdeki hafta tekrar 3ten başlayacağım nasipse. Sizi de ocaktan beri okuyorum. Ama yazmaya üseniyordum
En azından birşeyler kesinleşene kadar yemenizi tavsiye etmem ya da en iyisi kendi tuttuğun balıgı yemek yani imkan varsa tabiOzaman ben bittim. Somona bayılırım.
Bu sıcak beni de bitiriyorBurasi niye sessiz
Ben bugun 5 tekrara gectim
Squat çeşitlerime de devam...
Ama acayip iştahsizim ya of oyle boyle değilbu sıcaklar beni bitirdi