● Tibet Kızları ●

Noluyoruz kızlar ya ne bu haller kendimizi bırakmışlık bosvermislik
Off bende aşk iş uyumak istiyorum tatil de istiyorum.Nerde olmaz insan var onu çekiyorum kırk yılın başı birine çekim hissediyorum bakıyorum adam çapkın ya

Al benden de o kadar :)
İnsan sevmek sevilmek istiyor. Yengeç burcuyum aslında. Burcum da bu konuya o kadar müsait ki

Al benden de o kadar :)
İnsan sevmek sevilmek istiyor. Yengeç burcuyum aslında. Burcum da bu konuya o kadar müsait ki
Sorma ya kendimi aska kapattiydim da artik kalp kontrol disi yetti gari diyi aslanlar zor sinavlardan gectik artik insan yalnızlıktan da sıkılıyo.
Beni de merak eden ilgilenen huzulu bi omuz olsun ne bu ya guclu ayakta dimdik kadin olmaktan da sıkıldim valla

Kiz tarih ver kac gece gecti sayamadim
Ay gece gündüz saatleri çok karışıyor bende ya
İşte 2 gecedir yapıyorum bu gece ile 3 gece olacak. Bugün 9 temmuz ise 7 temmuz başlamış olmalıyım. Ama emin de degilim belki 3 gecedir de yapıyor olabilirim. Ama en iyisi sen gene 7 temmuz yaz sen

Alemsin ya

Banlanan tontriko sayesinde zirvemiz 5 tekrar

Kızlar haberi gördünüz mü bilmiyorum ama acaip moralim bozuldu benim ki bugün sabahlarda Hiroşimaya Çernobili falan biraz araştırmıştım. Norveçte 30 yıl önce batan Rus denizaltısı radyasyon sızdırmaya başlamış ve yüksek seviyede diye okudum. Normalin kaç kat üstü falan yazıyordu.
Allah korusun da mutasyon olayları falan beni acayip korkutuyor ya. Ülkemize Norveçten falan balık falan da alınıyormuş heralde. Bence bu olay hallolana kadar ya da aklanana kadar balık falan yemenizi tavsiye etmem
Ne olur ne olmaz sonuçta.

Ozaman ben bittim. Somona bayılırım.

Geç oldu ama hoşbulduk. Ocak ayindan beri tibet egzersizlerini yapiyordum. Gecen hafta 2gün aksattım. Önümüdeki hafta tekrar 3ten başlayacağım nasipse. Sizi de ocaktan beri okuyorum. Ama yazmaya üseniyordum
Aaaa ne etki gordun peki ? Bir işe yariyor mu sence?
Gel ne zaman istersen başla biz burdayiz hep konusuruz paylasiriz

Burasi niye sessiz
Ben bugun 5 tekrara gectim
Squat çeşitlerime de devam...
Ama acayip iştahsizim ya of oyle boyle değil bu sıcaklar beni bitirdi
Bu sıcak beni de bitiriyor
Yanıyorum söndürecek birşeylere ihtiyacım var
Bu arada 2 hafta daha 3 tekrara devam etmeyi planlıyorum maalesef yogun bir dönemim var.
Ama iyiki bu grup var ya belki çoktan bırakmış olabilirdim tibeti

merhaba az önce ben de başladım

beni de alır mısınız araniza :)

yalnız hiç alakam yoktur ama hu hareketleri normalde de yapardim ben esnek miyim diye denemek icin
hafif mide bulantısı var şuan ama hiç zorlanmadan yaptım hareketleri, acaba yanlış yapmış olabilir miyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…