● Tibet Kızları ●

Hahha uzayli gibi evet
Mesela bana biri neyin var dediğinde enerji alanimda baska birinin enerjisini hissediyorum ve bu beni çökertiyor desem heralde aklimdan şüphe eder
Oysa o kadar net anliyorum ki bunu

işte bunu cümle içinde kullaniyosun ama karşıdaki hönk olur cumleyi anlamak bile zaman istiyo bu da kafasını scret la bozmus falan derler herelde içten içe

Gelin vereyim reiki ben size 4 yıl oldu galiba te o zaman 300 tl bayılmıştım hiç bi işe yaramıyor bence baya da uğraştıydım he milletin başına ekşiyip sana enerji vercem diye diye te Allam ya benim hoca geçenlerde kitap çıkardı ama reiki değil böle ritüellerle alakalı bi tuz sirkedir gidiyor ben de yazdım ya bu kitapta sadece bu ritüel mi var niye herkes sadece buna odaklanmış filan bi baktım engellemiş beni :) inanmıyorum ben böyle şeylere elimden geldiğince namaz kılıyorum inşallah sürekli kılıcam 5 vakit zikir çekip dua ediyorum herşey Allahtan enerjiyi de isterse o verir zaten baştan yazmıştım bana uymuyor bunlar mantık insanıyım ben kendimi çok dinliyorum ve bekliyorum burda en uzun 21 tekrar yapanlardan biriyim ben de olumlu olumsuz hiç bir değişiklik olmadı biliyosunuz anteramanlara ağırlık verdim onun dışında doğadayım çayır çimen kitaplarım böyle çok daha iyi benim için :) ama yine uğrarım hepinizi çok seviyorum

Sana da hic bişey yaramamiş anam
yani yapacak bisey yok zorlamamak lazim bazı şeyleri
sonucta herkes farkli farkli...

Sana da hic bişey yaramamiş anam
yani yapacak bisey yok zorlamamak lazim bazı şeyleri
sonucta herkes farkli farkli...
valla namaz kılmak bana çok iyi geliyor hiç olmadığım kadar huzurluyum sporla da kalan tüm stresimi atıyorum hem fiziğime de yarıyor acayi sıkılaştım cildim pırıl pırıl tabi bunda günde 4 litre içtiğim suyunda etkisi var bide 1aydır her gün deli gibi salatalık yiyorum yüzümde bir duruluk var herkes bişemi yaptırdın diye soruyordu bi araştırayım dedim cilde çok faydası varmış zaten bana çok iyi geldi bide seviyom zaten güzel oluyo :) esmalara devam ediorum bi tek 21 gün yapacağım kendim yazdığım olumlamam var onu 41 günde yapabilirim işe yararmı bilmiyorum ama beni acayip gaza getiriyor o bile yeterli aslında bankada öfke konturolü seminerleri var bende baya işe yaradı onlara gidiyorum tatil hazırlığı yapıyorum bi yandan Kaş'a gitcem yine :)

Hadi bakalim,huzur bul da mühim olan o...
Salatalik evet cok iyi geliyor cilde keske bende oyle katır kütür yiyebilsem
Bide maden suyu tam bir efsane
Gecen yıl her gun bir siseyi acip tonik niyetine kullaniyordum gerisini iciyordum
Bence piyasadaki tum toniklere bin ceker o derece gözle gorunen bir far k vardı

ay evet ya maden suyu ben de hergün yıkıycam güya sabah akşam dolabı dolduruyorum unutuyorum annem de hararetim var diye içiyo onları :)

Kız badem bunlar küçük çok lezzetli bayılıyom ben bi paket yiyorum hergün soğuk soğuk :)

Eklentiler

• BADEM.jpg
    125,1 KB · Görüntüleme: 18
maden suyu mu soda mı ? hangisi sodayla yıkıyodum da ben maden suyu farklıymış ona göre marketten alcam öğlen

maden suyu mu soda mı ? hangisi sodayla yıkıyodum da ben maden suyu farklıymış ona göre marketten alcam öğlen
Maden suyu bildigimiz kizilay beypazar vs markasi... ama cildini iyi nemlendir birkac gun sonra acitmaya basliyor nemlendiricin yeterli degilse...acitirsa da her gun degil haftada bir kac gun yap...ciltten cilde degisiyor cunku

uludağ premium yabancı markalarda avene vs sprey şeklinde satılan sular da maden suyu aslında çantaya at çık pratik oluyor makyaj üstüne de sıkılabiliyor ayrıca sprey şişede gerçek gül suyu da oyle...

maden suyu çok yazılmış ekleyeyim dedim :)

Maden suyu bildigimiz kizilay beypazar vs markasi... ama cildini iyi nemlendir birkac gun sonra acitmaya basliyor nemlendiricin yeterli degilse...acitirsa da her gun degil haftada bir kac gun yap...ciltten cilde degisiyor cunku
Ya maden suyu diyince soda veriolar herkes karıştırıyor ikisini ondan sordum özellikle maden suyu diosun yane soda değil ?

Avene markayı duymuştum da şimdi olduğum yerde bulamam heralde onu migrostan alcam uludağ alırım sanırım

Avene markayı duymuştum da şimdi olduğum yerde bulamam heralde onu migrostan alcam uludağ alırım sanırım
eczanelerde satılıyor avene vichy bioderma falan.
watsons gratis te uludağ var sprey. migros un kosmetik kısmına bak istersen. sprey olmadıkça elle sürmek yada pamukla steril olmayabiliyormuş ben ondan hep sprey alırım. sarıkız da var da henüz almadım onu.

Ben o avenenin hic bi farkini gormedim ya...kizilay bin bastı

evet sprey hem pratik olur ben içmek için ayrı alırım o zaman bide ama açılınca yapısı bozulmuyor mu içeriğinin sprey de peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…