● Tibet Kızları ●

Yoo gozeneklerime gayet iyi geldi benim maden suyu butun toniklere bin basar bence...
Nemlendirme hic yoktu hatta iyi nemlendirmedigim zaman acitirdi cildimi...

Bu 20 maden suyundan 16 sının analiz sonuçları belli oldu

Hıfzıssıhha ve Halk Sağlığı Laboratuvarlarında gerek kaynağından alınan, gerekse piyasadan toplanan numunelerin yapılan analizlerin sonucunda, Sırma, Sarıkız, Efe, Beypazarı ve Özkaynakdan oluşan beş marka maden suyu ve sodasında nitrite rastlanmadı.

Uludağ marka maden suyunun analizlerinde ise kaynağından alınan numuneler temiz çıkarken, piyasadan alınan numunelerinin birinde nitrit, diğerinde ise amonyak belirlendi.
Kızılay, Askoop Kızılcahamam, Salihli, Kınık, Şifa, Çınar, Kula, Yıldız, Çamlık ve Kuzuluk maden sularında ise nitrit tespit edildi.

Karakoca, Çaldağ, Erzincan ve Gökova marka maden sularının analiz sonuçları ise henüz belli olmadı.

Ay bankanın verdiği maden suyuymuş ya Özkaynak bizimki gittim uludağ aldım bu yazıyı görmeden önce :KK43:

Niye vücuda yapılıyor ölü derileri mi atıyor öyle yapınca ?

bu tarifte aslında sadece Türk kahvesi ve madensuyu vardi.
ben icine bikac damla elma sirkesi ve çok az zeytinyağı da koyarak yaptım.

vücudumda yüzümde tek sivilce lekesi pürüz siyah nokta kalmamisti. parlak yumuşak pürüzsüz bi ten oluyo. insana acayip özgüven geliyo :)

haftada üç kez yapiyodum ben. bı şişe maden suyu, iki dolu çorba kaşığı türk kahvesi, yarım kaşık zeytinyağı, bi kac damla elma sirkesi. yüz dahil bütün vücudu ovuyosun bunla. ama çok iyi durulamak gerekiyo. ikinci haftadan itibaren fark inanilmaz :)

duştan çıkınca kremlenmeye yaglanmaya usenirim ben. usenmezseniz siz yağ koymayin :)

ben dün hareketleri yapmamistim. hareketler bende sinüs boşalması yaptı kovacim :KK70: dün nefes alamadığım için burnumdan hareketleri yapmamistim. su an bitti ve yine akmaya başladı burnum aninda :KK70:

bu tarifte aslında sadece Türk kahvesi ve madensuyu vardi.
ben icine bikac damla elma sirkesi ve çok az zeytinyağı da koyarak yaptım.

vücudumda yüzümde tek sivilce lekesi pürüz siyah nokta kalmamisti. parlak yumuşak pürüzsüz bi ten oluyo. insana acayip özgüven geliyo :)

haftada üç kez yapiyodum ben. bı şişe maden suyu, iki dolu çorba kaşığı türk kahvesi, yarım kaşık zeytinyağı, bi kac damla elma sirkesi. yüz dahil bütün vücudu ovuyosun bunla. ama çok iyi durulamak gerekiyo. ikinci haftadan itibaren fark inanilmaz :)

duştan çıkınca kremlenmeye yaglanmaya usenirim ben. usenmezseniz siz yağ koymayin :)

Ben bunu yaparım ya zaten her duşta bebe yağı sürüyorum ben kaymak gibi oluyom :) bunu da yaparım yeni sızma zeytinyağı almıştım ama elma sirkem marketten bişe olur mu öle ?

Ben bunu yaparım ya zaten her duşta bebe yağı sürüyorum ben kaymak gibi oluyom :) bunu da yaparım yeni sızma zeytinyağı almıştım ama elma sirkem marketten bişe olur mu öle ?

valla bence olur :) zeytinyağı kalmadiysa ayçiçek yağı bile koyduğum olmuştu zamaninda :KK70:

ama sirke koy bence mutlaka çok faydasi var

ben dün hareketleri yapmamistim. hareketler bende sinüs boşalması yaptı kovacim :KK70: dün nefes alamadığım için burnumdan hareketleri yapmamistim. su an bitti ve yine akmaya başladı burnum aninda :KK70:
Bende de oluyor bu
Ama bir sure sonra baya bi rahat ediyorsun
Sinuzit migren vs epey yatışıyor yaptığın surece

Bende de oluyor bu
Ama bir sure sonra baya bi rahat ediyorsun
Sinuzit migren vs epey yatışıyor yaptığın surece

şimdi sıfırlanmadi benim hareketlerim demi 🙄 devam ediyo sayilir miyim :)

valla gece bi yatiyorum sefere cikiyorum. öyle tuhaf bir uyku bütün gece cenkten cenge kosuyorum sanki :KK70: sabah kalkiyorum sefer bitmiş ama ben de yorgunluk yok hiç.

şimdi sıfırlanmadi benim hareketlerim demi 🙄 devam ediyo sayilir miyim :)

valla gece bi yatiyorum sefere cikiyorum. öyle tuhaf bir uyku bütün gece cenkten cenge kosuyorum sanki :KK70: sabah kalkiyorum sefer bitmiş ama ben de yorgunluk yok hiç.
Yok 1 gunden birsey olmaz,haftada 1 gun ara verilebilir ...oo senin ruyalar da basladi...guzel
Ise yariyor demek bu,dogru yoldasin :)

zeytinyağı ne kadar koymak gerekiyor peki bide neye konulcak şişeye filan mı ?

ben küçük bi legen vardı mutfakta kullanmadigim ona koyuyodum dusa girmeden. zeytinyaği da yarim çorba kaşığı ya da bir çorba kaşığı yeter bence. ama sen miktari degistirirsin sana az veya çok gelebilir miktar.

dustayken de elimle iyice karistirip yine elimle vücuduma sürüp peeling yapıyodum

ben biraz fazla tembelim sanırım :KK70:

ben küçük bi legen vardı mutfakta kullanmadigim ona koyuyodum dusa girmeden. zeytinyaği da yarim çorba kaşığı ya da bir çorba kaşığı yeter bence. ama sen miktari degistirirsin sana az veya çok gelebilir miktar.

dustayken de elimle iyice karistirip yine elimle vücuduma sürüp peeling yapıyodum

ben biraz fazla tembelim sanırım :KK70:
yok ya ne tembelliği başka nasıl yapılcak ki zaten bizim de banyoda bi maşrapa mı diyolar öle bişe var ona yaparım inşallah annem bişe demez :)

ya bide sey sorcaktim ben. normalde çöp öğütücü gibi aksama kadar yiyip duruyodum. su an istahim da kapandı benim. bu da hareketlerden demi :)

X