- 4 Aralık 2008
- 3.942
- 5.272
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.361
En iyisini yapıyorsun çocuk oyuncağına dönmüştü. Saçların yakışmış canım beğendim ben. Çıt taktirirsin pişmansan çözümü var sonuçta
değişiklik iyidir arada canım . bende uzatmaya çalışıyorumyıllardır uzun saça alışmışım tuhaf geliyor aslında biraz dolgunlaşsa çok seyrek gürleşince güzel olucak bakalım
değişiklik iyidir arada canım . bende uzatmaya çalışıyorum
Merhaba hosgeldin
Olsun ya ne olacak sıkma tatli caninı gelirsin yine 21e devam da edersinAhh ah kızlar o kadar laflar edip zirvelere göz koyup da bir süre zirveyi tattıktan sonra gelip buraya 3 tekrara başladım yazmak çok acı. Ahh çeken bilirmiş
Ama yogun bi sınav dönemim var o nedenle hızlı bir düşüş yaşadım haberiniz ola
Başladım başladım 3 tekrardayım :)Olsun ya ne olacak sıkma tatli caninı gelirsin yine 21e devam da edersin
Basladin mi geri ?
Olur oyleBaşladım başladım 3 tekrardayım :)
Dün gece biraz fazla duygusal bir gece geçirmişim yazdıklarıma bakılırsa
ara ara yapıyorum kuzum idrar yollarımda sıkıntı var böbreğime vurdu halen 3 teyim zaten istediğim zaman 5e geçecem
Hmm birakmadin yani ,tamamara ara yapıyorum kuzum idrar yollarımda sıkıntı var böbreğime vurdu halen 3 teyim zaten istediğim zaman 5e geçecem
Öğleden sonra basla !!!!Ay kızlar yok retroydu yok tutulmaydi felan ondan mi acaba bu düşüşler bakıyorum hepimiz ayniyiz.Bende bi süredir yapmıyorum keyif yok moral yok durgunluk sessizlik hakim.Bugün 3 ile start ahanda simdi yapıyorum zira benim saçlarım dökülmüyodu tibet yaptıkca ☺yapmadigimdan beri saçlarim dökülüyo bi farki daha
Nasil hissetmiyorsun ya ☺ sanirim 1 haftadan yapmıyorum bugun basliycam ama inan kendimi o kadar paslanmış hissediyorum ki...alışmışım 3 5 demeden yapmayaben yapmıyorum valla hiç içimden gelmiyor sanırım olmayan inancım tamamen yok oldu hiç bişey olduğu yok çünkü evde olsam uğraşırdım yine de işlerim yoğun tek istediğim yatıp uyumak
Bende sürekli oluyr canım ya. mantarda oldum üstüne birde dişlerimde sıkıntı vardı onları yaptırmaya başlayacam üst üste gldi kısaca . sen naptın devam mıHmm birakmadin yani ,tamam
Ses cikmayinca dedim birakti
Cok cok gecmis olsun canim
O böbrek ağrısını iyi bilirim
Yok regl oldum o ara hic ugrasmadim,bugun oglen başlıycam da merkur de geriliyor ...artik olduğu kadarBende sürekli oluyr canım ya. mantarda oldum üstüne birde dişlerimde sıkıntı vardı onları yaptırmaya başlayacam üst üste gldi kısaca . sen naptın devam mı
bende deliksiz 1 hafta uyumak istiyorum ...ben yapmıyorum valla hiç içimden gelmiyor sanırım olmayan inancım tamamen yok oldu hiç bişey olduğu yok çünkü evde olsam uğraşırdım yine de işlerim yoğun tek istediğim yatıp uyumak