- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inanamıyorum millet nereye gitmiş
evet sanirim. yarin gecerim 5 e..ne bilim bu is bagimlilik yapiyor. yapmayinca sucluluk duyuyorsun filan : (Olsun kız gelirsin yine 21'e hem bu sefer belki hissedersin biseyler...
Ayin 21 de mi basladin?
Doymuyo kiz doyuramiyoruz illa orda tek olacakAy inanamıyorum millet nereye gitmiş
Kova hatunu sen de beni yalnız bırakırsan tek yıldız olucam bu azimle.
Sadece dün gece erken uyuyakalmışım yapmayı unuttum ama onun dışında seviyorum tibeti ya o kadar durgun bir hayatım var ki şu aralar hayatıma tek renk katan Tibetcigim var
Aynen acayip bağımlılıkevet sanirim. yarin gecerim 5 e..ne bilim bu is bagimlilik yapiyor. yapmayinca sucluluk duyuyorsun filan : (
hahha ama 3 e dusunce nasil bi bosluk oluyor anlatamamAynen acayip bağımlılık
Biraz ara vereyim dedim ama onu da yapamadim adam akıllı be birakabiliyorum ne arttirabiliyorum,garip
Hani geçende demiştim ya bana bir tane daha madalya ver diye işte rüyalarıma girdi. İki tane madalya vermiştin bana rüyamdaDoymuyo kiz doyuramiyoruz illa orda tek olacak
Dimek düşünce gücuylen listemdekileri kovarsin hi ama rakiplerin guclu ben ve tontriko enerjini baya yerizHani geçende demiştim ya bana bir tane daha madalya ver diye işte rüyalarıma girdi. İki tane madalya vermiştin bana rüyamda
Öyle ya da böyle rüya yoluyla da olsa amaçlarıma ulaşıyorum.
Az kaldı hissediyorum orda tek başıma kalıcam
Artık düşünce gücü mü dersiniz başka birşey mi bilemem ama büyük hissediyorum aylarca sabrettim ses etmedim ve 2 kişiye kadar düştük ama senin de hakkını yiyemem 3lü tekrar , 5li tekrar derken sayılar sabitte olsa mevziyi terk etmiyorsunDimek düşünce gücuylen listemdekileri kovarsin hi ama rakiplerin guclu ben ve tontriko enerjini baya yeriz
Cık kalmayacaksın ben başlıyorum şimdiHani geçende demiştim ya bana bir tane daha madalya ver diye işte rüyalarıma girdi. İki tane madalya vermiştin bana rüyamda
Öyle ya da böyle rüya yoluyla da olsa amaçlarıma ulaşıyorum.
Az kaldı hissediyorum orda tek başıma kalıcam
Naptınız kızlar nasılsınız içki komasına girecem sanırım içmekten tibete başlayamıyorum acaba bu da bir öğretimi ne derseniz.
Kova hatunu devam mı tamam mı ?
gucci sen nasılsın görüşemiyoruz bayagidir
şaşırmadık tabi ki açık olunca hesabın şaşıryorum nasıl rahat duruyorsun diye ..banlanmışım be yine şaşırdım mı hayır tabi ki :) benim de bi içesim var en son benim öküzle içmiştim 8 ,9 ay oldu galiba Londradan arkadaşlar gelicek Temmuz da artık onlarla içeriz sen napyosun cnm ?
şaşırmadık tabi ki açık olunca hesabın şaşıryorum nasıl rahat duruyorsun diye ..
bu ara ben bayağı içtim ınstgramda yoktun sen değil mi ? face ye pek atmıyorum fotograf .
görümcem bendeydi bugün gidiyor .işlerim yoğun .
8 9 ay içmeden duramam sanırım . seninkinden ses çıktı mı
Canim benim yarin sinavim var bayagi stres felan oldum tibet kaldi yapmadim.Pazartesi bastan başlıyorum valla bu tibet bende yilan hikayesine döndühabire basa dönmekten gına geldi bu nedir yahu niye level atlamiyorum da ayni noktada saplanıyorum anlamıyorumKiz lion81 bağa tarih vermedin listem sensiz kaldı
Kelin ilaci olsaCanim benim yarin sinavim var bayagi stres felan oldum tibet kaldi yapmadim.Pazartesi bastan başlıyorum valla bu tibet bende yilan hikayesine döndühabire basa dönmekten gına geldi bu nedir yahu niye level atlamiyorum da ayni noktada saplanıyorum anlamıyorum
En iyisini yapıyorsun çocuk oyuncağına dönmüştü. Saçların yakışmış canım beğendim ben. Çıt taktirirsin pişmansan çözümü var sonuçtaBenim alkolle aram yok tadını sevmiyorum mideme de dokunuyor rakıya alıştırdı benim eskisi biliyosun içebiliyorum onu mezeler filan hoşuma gidiyor aslında tamamen meze yüzünden içebildim rakıyı :) rakı içiyım ben de içince artık güzel oluyo buzlu buzlu o kavun kokusuyla birleşince keyfim yerine geliyor :) neyse alkolikler toplaşmışız gibi olmasında valla canım geçenlerde çiçek göndermiş yine triptik öküz hareketleri işte bu sefer cevap yazmadım çöpe attım çiçeğide bilsem teslim bile almazdım da burda girişte bize haber vermeden alıyor danışmadakiler yazmıycam görüşmiycem bu sefer kesin kararlıyım yeni birilerini bulmam lazım artık saçımı da kestim gördün mü facede pişman gibiyim sanki bakalım nolcek
Affet diyor bence...serbest bırak ki olacağı varsa olsun2 gecedir uykumu alamıyorum hep hareketli rüyalar görüyorum bugünkü rüyamı anımsıyorum içimde de reelde de çözüme ulaşmayan bir konu var üstünden yıllar geçti ama halen içimi acıtır affetmi diyor çöz mü diyor tibet bana anlamıyorum
Affedemiyorum ki tum cihanlarda affetmem dediğim biri nasıl affedebilirim kiAffet diyor bence...serbest bırak ki olacağı varsa olsun