- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.201
Sordum faceden yazarım sen bana yaşını yaz sırası ile açıklamalı yazıp resim atarımevet izin aldım yarından sonra için evde olucam sorarsan faceden yazarmısın evdeyken okurum bende
1989Sordum faceden yazarım sen bana yaşını yaz sırası ile açıklamalı yazıp resim atarım
SEN NİYE İZİN ALDIN CANIM
Iyim canim senden :) baslamadin mi tibete :) bak bugun uygunmuş :)Kova hatunu NASILSIN .. sana özelden atamadım ritüeli . canım ya yüklenmiyor başka şekilde denicem göndermeyi .
iyi ne olsun canım .. ya özel günler yaramıyor bana ya hep bırakyorumIyim canim senden :) baslamadin mi tibete :) bak bugun uygunmuş :)
He sende bendensiniyi ne olsun canım .. ya özel günler yaramıyor bana ya hep bırakyorum
sen nerelerdeydinSelam iyi mi gecelerben tibete devam 21
akşam dinleyim teşekkürler canımGünaydın kızlar
Yarını degerlendirin
Burdayim simdide 8-9 gun ban yedimsen nerelerdeydin
günaydınBurdayim simdide 8-9 gun ban yedim
Gunaydin buarada
Canlari sagolsun adminler bayiliyo banagünaydın
ne zaman baksan banlısın
sporu naptın devam ediyor musun
pasta börek yedin mi zaten direk vücudun görüntüsü değişiyor 2 haftadır börek yapıyorum akşama dondurma çikolata yedim görüntüm değişti birde löp löp oynamaya başladı bacaklarım . keşke azaltsan biraz yoksa daha çok uğraşacaksın. spor öncesi ve sonrası beslenme şeklin nasılCanlari sagolsun adminler bayiliyo bana
Evet devam canim.. bogazimi tutsam cok fark edecek ama olmuyor : ( tam bi pasta borek canavariyim: (
Vucudum bi 9 ay oncesine gore cok farkli.. daha sekilli.. oncedende belim inceydi filan ama simdi spor yapanlar gibi duruyor popo bel gobek kismi.. bacaklarda degisti..popo kalktigi icin biraz kalinlasmisim gibi goruyorum bazen.pasta börek yedin mi zaten direk vücudun görüntüsü değişiyor 2 haftadır börek yapıyorum akşama dondurma çikolata yedim görüntüm değişti birde löp löp oynamaya başladı bacaklarım . keşke azaltsan biraz yoksa daha çok uğraşacaksın. spor öncesi ve sonrası beslenme şeklin nasıl
aç karnına yapıyorsun o zaman sporu .Vucudum bi 9 ay oncesine gore cok farkli.. daha sekilli.. oncedende belim inceydi filan ama simdi spor yapanlar gibi duruyor popo bel gobek kismi.. bacaklarda degisti..popo kalktigi icin biraz kalinlasmisim gibi goruyorum bazen.
Sporu mumkun mertebe ac karnina yapiyorum... once tibet yapiyorum sonra gune su icerek basliyorum 1-2 bardak.. sonra zaten spor yapiyorum.. spor sonrasi yapiyorum kahvaltimi yani.. bazen brunch gibi oluyo 2 si bir arada.. ekmek yiyorum genelde hatta canim ne isterse onu yiyorum sabahlari.. o benim motivasyonum oluyo.. bazen salata 2 yumurta peynir filan.. tost yapiyorum yanina yesillik ayran filan.. et cok nadir yerim sebze ve karbonhidrat agirlikli besleniyorum aslinda. Cunku onlari seviyorum.. bazen canim borek bazlama lahmacun isterse onuda yiyorum sabah.. aksam yedigimde oluyor ama.. biliyorum dogru bi beslenme degil tam olarak ama sevdigim yemekleri yemezsem motivasyonum dusuyor.
Senin beslenmen nasil?
Evet ac karnina yapiyorum. Once yersem dolu mide oluyo ve genelde sabah musaitim .. yani musait oldugum an: aaa daha yeni yemek yedim olmak istemiyorum. Aksamlari ise cok musait olmuyor.. ama 2 katina kalori oldugunu bilmiyordum kesinlikle.. bundan sonra dikkat ederim buna.aç karnına yapıyorsun o zaman sporu .
spor sonrası 1,5 saat boyunca yediğin şeylerin kalorisi 2 katına çıkıyor o yüzden genelde sade kahve içmeyi tercih ederim 1 saat sonra da proteinden zengin besinler yemek lazım kas kaybı olmasın diye tavuk mantar yeşil mercimek yumurta gibi şeyler . sevdiğin şeyleri spordan önce ye enerji sağlar sonrasında protein ağırlıklı ye dengelemiş olur 1 2 hafta değiştir beslenmeni tabi zorlama da kendinide ne kadar hızlı cvb alacağını görürsün .
bende başlamak istiy6orum spora tekrardan çok aksattım