-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.221
yemekten 2 saat sonra ancak yapabilirsin ..Evet ac karnina yapiyorum. Once yersem dolu mide oluyo ve genelde sabah musaitim .. yani musait oldugum an: aaa daha yeni yemek yedim olmak istemiyorum. Aksamlari ise cok musait olmuyor.. ama 2 katina kalori oldugunu bilmiyordum kesinlikle.. bundan sonra dikkat ederim buna.
Kilo sorunum yok ama neden kalori hakkimi kaptirayim canimyemekten 2 saat sonra ancak yapabilirsin ..
aç karnına daha çok yağ yakarsın öyle okumuştum bir yerde . spor sonrası kahve sonrası kahvlatı yaparsan harika olur .
kilo sorunun yoksa hiç sıkıntı yok aslında bende sıkıntı olduğu için dikkat ediyorum
granül kahve içiyordum ama kahvenin en kalitesizi olduğunu okuduktan sonra bir daha içmedim ..Kilo sorunum yok ama neden kalori hakkimi kaptirayim canimkahve nasil kahve diyorsun? Nescafe? Turk kahvesi? Kahveyi ikindi uzeri icmek metabolizmayi hizlandiriyo diye duymustum
aç kalmakta iyi değil ki metabolizma şaşar .. öğrenene kadar çok hata yapıyoruz canımİnanmıyorum ya ben tibete kadar aç kalıp tibeti yapıp 6 dakika falan dinlendikten sonra mutfaga koşuyordumbir de diyorum ki ne kadar saglıklı spor yapıyorum.....
Aslında benim de kilo sorunum yok aksine alamıyorum ben de. O halde sorun olmaz o haldeaç kalmakta iyi değil ki metabolizma şaşar .. öğrenene kadar çok hata yapıyoruz canım
Ya ben turk kahvesini yapmaya useniyorum: ( granul iciyorum. Cok tuketmedigim icin sorun etmiyordum dogrusugranül kahve içiyordum ama kahvenin en kalitesizi olduğunu okuduktan sonra bir daha içmedim ..
sütlü ( yarım yağlı ya da laktozsuz ) türk kahvesi canım içebilirsin.
kahve sınırım olmadığı için her öğün içiyorum
Ben sabah cok erkenden istahim cok olmuyo.. ogleye dogru genelde..midenin dolu olmamasi gerekbdiye biliyorum tibette. Ac yapinca erkenden kurtuluyosun. Yoksa ben karnim doyduktan 2 saat sonrada yapsam hic iyi gelmiyo hareket etmek banaAslında benim de kilo sorunum yok aksine alamıyorum ben de. O halde sorun olmaz o haldeTibeti de aç karnına yapmak iyi oluyor diye okudum için bir de saatini falan bekleyince baya acıkıyorum ya hiç sorma ardından koşturarak karnımın doyuruyordum .
ŞaşırttınBen bugun 7'li tekrarlara basliyorum. Devam yani.
Ya cok geçmiş olsun13. Tekrarda belimi incittim. Kısa süreliğine bırakıyorum
Şaşırttın
İkincisinde. Ayaklarımı 90 derece kaldırmaya çalışırken ses geldi bildiğinYa cok geçmiş olsun
Hangi harakette 3 mu?
Ufff iyimisin peki simdi?İkincisinde. Ayaklarımı 90 derece kaldırmaya çalışırken ses geldi bildiğin
Gitmedim. Randevu kolluyorum mhrs deUfff iyimisin peki simdi?
Gittin mi hastaneye nasil durumun
Aynen ya benim de yemek yeyince agırluk agırlık oluyor ve kaç saat atamam o hali üzerimden. Tibeti birkaç kez karnım doluyken yapmıştım ama göbegi kaldırana kadar canım çıkıyorduBen sabah cok erkenden istahim cok olmuyo.. ogleye dogru genelde..midenin dolu olmamasi gerekbdiye biliyorum tibette. Ac yapinca erkenden kurtuluyosun. Yoksa ben karnim doyduktan 2 saat sonrada yapsam hic iyi gelmiyo hareket etmek bana
Geçmiş olsun ya ben ilk başlarda öyle doksan dereceye falan ulaşmaya çalışmadım, elimden geldigince dinlene dinlene yaptım 2. hareketi. Zaten bir süre sonra alışınca bacakların düz bir şekilde kendiliginde kalkıyor.13. Tekrarda belimi incittim. Kısa süreliğine bırakıyorum
keşke benimde kilo sorunum olmasaAslında benim de kilo sorunum yok aksine alamıyorum ben de. O halde sorun olmaz o haldeTibeti de aç karnına yapmak iyi oluyor diye okudum için bir de saatini falan bekleyince baya acıkıyorum ya hiç sorma ardından koşturarak karnımın doyuruyordum .
yapması değilde cevzeyi temizlemek işkence benceYa ben turk kahvesini yapmaya useniyorum: ( granul iciyorum. Cok tuketmedigim icin sorun etmiyordum dogrusu
çok geçmiş olsun canım13. Tekrarda belimi incittim. Kısa süreliğine bırakıyorum