● Tibet Kızları ●

İnanmıyorum ya ben tibete kadar aç kalıp tibeti yapıp 6 dakika falan dinlendikten sonra mutfaga koşuyordum bir de diyorum ki ne kadar saglıklı spor yapıyorum.....

yemekten 2 saat sonra ancak yapabilirsin ..
aç karnına daha çok yağ yakarsın öyle okumuştum bir yerde . spor sonrası kahve sonrası kahvlatı yaparsan harika olur .
kilo sorunun yoksa hiç sıkıntı yok aslında bende sıkıntı olduğu için dikkat ediyorum

Kilo sorunum yok ama neden kalori hakkimi kaptirayim canim kahve nasil kahve diyorsun? Nescafe? Turk kahvesi? Kahveyi ikindi uzeri icmek metabolizmayi hizlandiriyo diye duymustum

Kilo sorunum yok ama neden kalori hakkimi kaptirayim canim kahve nasil kahve diyorsun? Nescafe? Turk kahvesi? Kahveyi ikindi uzeri icmek metabolizmayi hizlandiriyo diye duymustum
granül kahve içiyordum ama kahvenin en kalitesizi olduğunu okuduktan sonra bir daha içmedim ..
sütlü ( yarım yağlı ya da laktozsuz ) türk kahvesi canım içebilirsin.
kahve sınırım olmadığı için her öğün içiyorum

aç kalmakta iyi değil ki metabolizma şaşar .. öğrenene kadar çok hata yapıyoruz canım
Aslında benim de kilo sorunum yok aksine alamıyorum ben de. O halde sorun olmaz o halde Tibeti de aç karnına yapmak iyi oluyor diye okudum için bir de saatini falan bekleyince baya acıkıyorum ya hiç sorma ardından koşturarak karnımın doyuruyordum .

Ya ben turk kahvesini yapmaya useniyorum: ( granul iciyorum. Cok tuketmedigim icin sorun etmiyordum dogrusu

Ben sabah cok erkenden istahim cok olmuyo.. ogleye dogru genelde..midenin dolu olmamasi gerekbdiye biliyorum tibette. Ac yapinca erkenden kurtuluyosun. Yoksa ben karnim doyduktan 2 saat sonrada yapsam hic iyi gelmiyo hareket etmek bana

Ben sabah cok erkenden istahim cok olmuyo.. ogleye dogru genelde..midenin dolu olmamasi gerekbdiye biliyorum tibette. Ac yapinca erkenden kurtuluyosun. Yoksa ben karnim doyduktan 2 saat sonrada yapsam hic iyi gelmiyo hareket etmek bana
Aynen ya benim de yemek yeyince agırluk agırlık oluyor ve kaç saat atamam o hali üzerimden. Tibeti birkaç kez karnım doluyken yapmıştım ama göbegi kaldırana kadar canım çıkıyordu

13. Tekrarda belimi incittim. Kısa süreliğine bırakıyorum
Geçmiş olsun ya ben ilk başlarda öyle doksan dereceye falan ulaşmaya çalışmadım, elimden geldigince dinlene dinlene yaptım 2. hareketi. Zaten bir süre sonra alışınca bacakların düz bir şekilde kendiliginde kalkıyor.

keşke benimde kilo sorunum olmasa evet aç krnına yapmak daha iyi
Ya ben turk kahvesini yapmaya useniyorum: ( granul iciyorum. Cok tuketmedigim icin sorun etmiyordum dogrusu
yapması değilde cevzeyi temizlemek işkence bence ben çok içiyorum ya birde dibinde çok tortu görmeye başladım tiksindim kısaca
13. Tekrarda belimi incittim. Kısa süreliğine bırakıyorum
çok geçmiş olsun canım

Selam kızlar mereka ettigim birşey var. Tibete başladıktan sonra cildimde, yüzümde bi güzelleme canlanma tarzı güzel yönde degişiklik oldu diyen var mı aranızda? Acaba tibetin bu yönde etkisi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…