● Tibet Kızları ●

Selam kızlar mereka ettigim birşey var. Tibete başladıktan sonra cildimde, yüzümde bi güzelleme canlanma tarzı güzel yönde degişiklik oldu diyen var mı aranızda? Acaba tibetin bu yönde etkisi var mı?
Ben :) ama her seferinde değil
Bazen hic bir halt olmuyordu bazen de cok yariyordu sebebini cozebilmis değilim hala

Bu arada kizlar ben tibeti bıraktım ve sanırım uzun bir sure surecek bu...cunku artik gorev gibi gelmeye başladı ve o zaman hem ise yaramiyordu hem de ilerliyemiyordum son haftalarda 5 tekrara bile gelemez oldum ve anladım ki tibeti şöyle icten ozleyene kadar ara versem cok iyi olacak
Yani gorev gibi degil de tekrardan tutku gibi hissetmeye başladığım zaman başlıycam ama tabi bos durmiycam...
Kendime squat cesitlerinden olusan bir program yaptım bir sure boyle devam edicem :)...ama buralardayız tabiki ...her zaman 😉

Bu arada kizlar ben tibeti bıraktım ve sanırım uzun bir sure surecek bu...cunku artik gorev gibi gelmeye başladı ve o zaman hem ise yaramiyordu hem de ilerliyemiyordum son haftalarda 5 tekrara bile gelemez oldum ve anladım ki tibeti şöyle icten ozleyene kadar ara versem cok iyi olacak
Yani gorev gibi degil de tekrardan tutku gibi hissetmeye başladığım zaman başlıycam ama tabi bos durmiycam...
Kendime squat cesitlerinden olusan bir program yaptım bir sure boyle devam edicem :)...ama buralardayız tabiki ...her zaman 😉
Tibet gerçekten ilginç birşey Böyle şeyleri duydukça acaba diyorum düşünce gücüyle de bir ilgisi var mı. Gerçekten insan yapısı çok ilginç, tam manasıyla çözülecek gibi degil...

Bende hatunun neden sesi çıkmıyor diyordum . görev gibi geliyorsa yapmanın bir anlamı yok zaten iyi yapmışsın.. squat programını merak ettim benimde yapmam lazım spor ama hiç zaman ayırmıyorum

lion81 lion81
Tibeti biraktin mi kiz sen 😁

Summer-girl Summer-girl
Ya sen 🙂
Yok canim birakmadim tabiki:KK66:7 ile devam benim trafik karışık olsada yapıyorum.Birde ben squat yapmak istiyorum ramazanda istah olmayinca kalcalarim söndü kilo vermis olabilirim kalcam küçüldü squat programina baslamak istiyorum dirilessin kendine gelsin sarkiyo zayiflayinca galiba derim gevşek haliyle sıkılasmam lazım canim

Aaa ben gibi sen daha iyi bilirsin kendini canim vucut ayni monotonda tepki vermiyo artik squat bende istiyorum hadi bakalim bide burdan baslayalim :KK39:

Bende hatunun neden sesi çıkmıyor diyordum . görev gibi geliyorsa yapmanın bir anlamı yok zaten iyi yapmışsın.. squat programını merak ettim benimde yapmam lazım spor ama hiç zaman ayırmıyorum
Iste normal squat,sumo squat,kapalı squat birde gezerek squat adi neydi onun unuttum hepsinden 10 ile baslarim diye düşündüm
Birde duvara karşı şınav yaparim kollar icin
Henuz bende baslamadim

X