- 4 Mayıs 2011
- 24.326
- 45.721
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #6.181
Darisi başımaSembolik birşey de olsa bu madalya işi çok güzelmiş gerçekten, herkese tavsiye ederim
Amin AminDarisi başıma
Amin deyin
patron olmuyo ama böyle yetiş bi artık :) bekliyoruz zirvede seniDarisi başıma
Amin deyin
hayırlı olsun cnmHuhhuu benim de bir madalya var artık
Teşekkür ederim. Zirveden bütün Tibet güzellerini saygı ve sevgiyle selamlıyorumhayırlı olsun cnm
Basla senNaptınız kızlar nasılsınız bende başlayayım diyorum yeni başlayacak olan var mı ?
Bişey olmadı...noldu?nolmuş bu siteye yine ?
girilmiyodu sabahBişey olmadı...noldu?
Ha çalışma vardi dagirilmiyodu sabah
Bezgi Bekir ve zombi arası gidip geliyorum ramazan bitene kadar uyuşuk uyuşuk takılırım sanırım 10 dakikadır ağzım açık rapor okuduğumu farkettim yere uzanmak istiyom
allah kabul etsin canım .Bezgi Bekir ve zombi arası gidip geliyorum ramazan bitene kadar uyuşuk uyuşuk takılırım sanırım 10 dakikadır ağzım açık rapor okuduğumu farkettim yere uzanmak istiyom
allah kabul etsin canım .
şu ritüel vardı çözebildiniz mi kuzeninle ben ramazan da yapayım diyordum. arkadaşa da bir sorcam benim anladım gibi mi anlayacak o da
bende şöyle okudum ödeyemediğin borcun varsa az bir miktar da olsa 12-15 mayıs tarihlerri arasında ödeme yapacaksın birde toprağa 7 buğday tanesi ekeceksin tam ayrıntısını atarım belki aynı şeyden bahsediyoruz. ok ben arkadaşa sorayım bir o bilmiyorsa bile soracağı kişiler varvalla konuştuk ama bir türlü kaç adet okuycamızı anlamdık kafamız karıştı bide ben ramazandan sonra okurum onu vallahi halim yok spora gitmedim 1 haftadır düşün yani ben spora gitmiycem haftasonu yattığım yerden oruç tuttum diye annem söylendi durdu enerjim yerle bir yani napiyim kalkmıyo elim kolum ama aklımda yapcam bide bugün önemli bi gün dilek dileyin öle yazıyordu bi kaç yerde şimdi hatırlamıyorum ama ay beynim durdu
Devam devam
Dur sana özelden atayım. Fetih suresi ile bir çalışma.Devam devam
Ben gezmelerden yeni geldim
A ritüel var bana demiyonuz...ney o
evet izin aldım yarından sonra için evde olucam sorarsan faceden yazarmısın evdeyken okurum bendebende şöyle okudum ödeyemediğin borcun varsa az bir miktar da olsa 12-15 mayıs tarihlerri arasında ödeme yapacaksın birde toprağa 7 buğday tanesi ekeceksin tam ayrıntısını atarım belki aynı şeyden bahsediyoruz. ok ben arkadaşa sorayım bir o bilmiyorsa bile soracağı kişiler var