● Tibet Kızları ●

Evet çok hareket eden birisi degilim. Eskiden böyle bi etkisi olmaıdıgı için neyden oldugunu anlamamıştım ama büyük ihtimal tibetten kaynaklı.. Görecez bakalım ileriki günlerde :eek:
Ruh ve beden haline göre tibetin etkisi değişir aslinda ama yinede kasmamaya çalış kendini o da yapar...rahat ol

kralicem ben 21e ulascam nerdeyse, hala etkisi nedir bende cozemedim : ))) hahaha cocuklar bile benle beraber donuyor sabahlari : ))
Benim oğlan da durmuyor yapinca 😊
Canim etkisini ben degil sen soyleyeceksin kisiye göre oncelikler🙄ama mesela durusun duzelmistir gozlerin cildin bir baska parliyordur
Ruh hali etkileri ise bilinc altiyla ilgili :)

Benim oğlan da durmuyor yapinca 😊
Canim etkisini ben degil sen soyleyeceksin kisiye göre oncelikler🙄ama mesela durusun duzelmistir gozlerin cildin bir baska parliyordur
Ruh hali etkileri ise bilinc altiyla ilgili :)
ya iste ben bunu bilmiyorum ya da gercekten cok dikkatsizim. biri yazmis nette. 10 yildir tibet yapiyormus beyaz saclari siyahlasmis vs. oha dedim gercek olabilir mi acaba? sadece belim inceldi gibi birde popom diklesti gibi..ama spor yapiyorum 6 aydir yani ondandir diyorum sonrada:))

ya iste ben bunu bilmiyorum ya da gercekten cok dikkatsizim. biri yazmis nette. 10 yildir tibet yapiyormus beyaz saclari siyahlasmis vs. oha dedim gercek olabilir mi acaba? sadece belim inceldi gibi birde popom diklesti gibi..ama spor yapiyorum 6 aydir yani ondandir diyorum sonrada:))
Sekillenmeye katkisi var orasi kesin bende bile belli oluyor ki daha 9 tekrar olucam

9 olcanda canim benim sen baslayip baslayip birakiyon..yani aslinda surekli yapiyorsun :))
Oyle ama benim yag oranim az oldugu icin hemen sekil aliyorum,ben ilk tibette basladigimda yada aylarca ara verdigimde bile hemen belli oluyordu yani etkili kesinlikle

Onun haricinde 10 yil yapanin da bi zahmet yuksek etkileri olsun 10 yil dile kolay 😮 hayalim 😊

Oyle ama benim yag oranim az oldugu icin hemen sekil aliyorum,ben ilk tibette basladigimda yada aylarca ara verdigimde bile hemen belli oluyordu yani etkili kesinlikle

Onun haricinde 10 yil yapanin da bi zahmet yuksek etkileri olsun 10 yil dile kolay 😮 hayalim 😊
kac yildir yapiyorsunki? ya olsunda hepi topu hareket yani..ne bilim bu kadar etki beklemiyorum ben. kucuk gordugum icin bana etki etki etmiyor zaar : )))

bende yag orani nedir hic bir fikrim yok valla

kac yildir yapiyorsunki? ya olsunda hepi topu hareket yani..ne bilim bu kadar etki beklemiyorum ben. kucuk gordugum icin bana etki etki etmiyor zaar : )))

bende yag orani nedir hic bir fikrim yok valla
2014 olmasi lazim tabi araya hamilelik falan girdi,dogum sonrasi ara falan...
Tibet ruhsaliyete etki ediyor en cok aslinda,zaten insan da ruh haline göre yaşlanir...stres mesela nasil cokertir insani...o hormonlar nasil alt ust oluyor stresle regl bile etkileniyor gibi...inanmak elbette ki onemli bu sana amaç verir ve cabuk cozum verir cunku ruh halin ona gore hareket eder ...

2014 olmasi lazim tabi araya hamilelik falan girdi,dogum sonrasi ara falan...
Tibet ruhsaliyete etki ediyor en cok aslinda,zaten insan da ruh haline göre yaşlanir...stres mesela nasil cokertir insani...o hormonlar nasil alt ust oluyor stresle regl bile etkileniyor gibi...inanmak elbette ki onemli bu sana amaç verir ve cabuk cozum verir cunku ruh halin ona gore hareket eder ...
ben bi ara yazmistim bu topice..zayiflamak icin bi ara yaptigimi soylemistim : ) ama kisa yapmistim ya..ise gitmeden yapiyordum o zamanlar..o zamanda pek etki gormemistim ama kisaligindandir belki..

bu sira bi bos vermislik var tibetten mi acaba : )))

ben bi ara yazmistim bu topice..zayiflamak icin bi ara yaptigimi soylemistim : ) ama kisa yapmistim ya..ise gitmeden yapiyordum o zamanlar..o zamanda pek etki gormemistim ama kisaligindandir belki..

bu sira bi bos vermislik var tibetten mi acaba : )))
Kişiliğine ters bir davranişsa,mümkündür
Bazen fark etmeden cok yukleniriz kendimize,benim uykumu duzeltti resmen
Ola ki disimi sıktım ve uyumadim ertesi gun zombi ben ki bana 4 saat uyku yeterdi banamisin demezdim,ama işte demek ki cok zorluyormusum

Kişiliğine ters bir davranişsa,mümkündür
Bazen fark etmeden cok yukleniriz kendimize,benim uykumu duzeltti resmen
Ola ki disimi sıktım ve uyumadim ertesi gun zombi ben ki bana 4 saat uyku yeterdi banamisin demezdim,ama işte demek ki cok zorluyormusum
aynen cok ters : ) hersey kontrolum altinda olsun istiyorum. boyle psikolojik hasta filan degilim, ama asiri kontrolculuk var. aslinda anne oldugumdan beri azaldi bu durum ama genede bazen gamsiz olmayi dilerdim. mesela bugun cocuklari yatirdim illa gunduzden yapacagim supurgeyi yaptim, camasirlari katladim. halbuki yat yani ne derdin var..hersey istedigim sekilde ilerlesin istegi cok var bende

Bugün sebepsiz yere bana göre erken sayılabilecek bi saatte gözlerimi açtım. Çok mutlu oldum. Bu Tibetten mi bilmiyorum ama umarım uykum bu şekilde bi düzene girer. Belki daha 1 hafta olmadı ama çok esnek hissediyorum :KK76: bu bendeki belirtiler tibetten kaynaklı ise bu kadar etkiyi kısa sürede görmem erken sayılmaz mı? Gerçi etkiler uuzn süreli olur mı bilmem...

Bugün sebepsiz yere bana göre erken sayılabilecek bi saatte gözlerimi açtım. Çok mutlu oldum. Bu Tibetten mi bilmiyorum ama umarım uykum bu şekilde bi düzene girer. Belki daha 1 hafta olmadı ama çok esnek hissediyorum :KK76: bu bendeki belirtiler tibetten kaynaklı ise bu kadar etkiyi kısa sürede görmem erken sayılmaz mı? Gerçi etkiler uuzn süreli olur mı bilmem...
Iyi gelmiş sana tibet ne güzel
Elbette ki arada duraksama veya çöküş hissedebilirsin,hatta birden bire yapmak bile gelmeyebilir icinden ama bunlar geçiş hep
Cok uzun sürmezse ve sabredersen normale döner
Yoksa benim gibi bastan baslar durursun hep 😂
Ama simdi iyisin iyi yonden konusalim evet bu tibetin etkileri cok cabuk fark etmen tamamen senin buna hazir olman ve kendini cok guzel gozlemlemen 😉

X