- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- Konu Sahibi Kova hatunu
- #5.241
Slm kızlar benim diz ağrım daha iyi gibi. Bu hafta sonu başlayacağım tekrardan kısmetse. Yeni ayla beraber.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalim bekliyoruz :)Slm kızlar benim diz ağrım daha iyi gibi. Bu hafta sonu başlayacağım tekrardan kısmetse. Yeni ayla beraber.
Hosgeldin :)Banım açılmış 29 şubat deilmiydi ya ? Alla Alla
Hosgeldin :)
Olmayan 29 şubat mi :)
Erken gelmişsin...SchonerDuft Cnm sen bana messengerdan bi yoga videosuna bak demiştin neydi o ?
Naptın kuzum.Hosgeldin :)
ya valla 29 şubat yazıyordu yemin ederim Alla Alla nolduysa artıkHosgeldin :)
Devam devam :) cok hoş gidiyor :)Naptın kuzum.
Tibet nasıl gidiyor devam demi
Sistem hata vermiş o zaman,bosver kiz gelmişsin iste erkenden ne guzel :)ya valla 29 şubat yazıyordu yemin ederim Alla Alla nolduysa artık
bazen çok önemsiz sayılabilcek şeyleri hissediuorum niye böle anlamıyorum dün durup dururken bakayım dedim açılmış ki bunun gibi çok örnek var hayatım da ama önemli hayati meseleler hakkında bişey hissetmemDevam devam :) cok hoş gidiyor :)
Sistem hata vermiş o zaman,bosver kiz gelmişsin iste erkenden ne guzel :)
Aslansin kaplansin helal kiz :)Eveeeettt sayi oldu 19:)) banliyken bos mu durduk sandiniz:))
Asil sensin tibetin kralicesi:))Aslansin kaplansin helal kiz :)
Haftaya kupayı eline vercez :)
Asil sensin tibetin kralicesi:))
Cok hareket eden veya surekli spor yapan biri degilsen normal...bedenin esniyor çünküKızlar Tibetten mi bilmiyorum ama tibete başladığımdan beri ayak bileklerim agrımaya başladı. Acaba etkilerinden birisi mi, ben zorladım falan mı yoksa üzerine denk geldi de ben mi tibete yordum ki
Evet çok hareket eden birisi degilim. Eskiden böyle bi etkisi olmaıdıgı için neyden oldugunu anlamamıştım ama büyük ihtimal tibetten kaynaklı.. Görecez bakalım ileriki günlerdeCok hareket eden veya surekli spor yapan biri degilsen normal...bedenin esniyor çünkü