● Tibet Kızları ●

bilmem çok uğraşmadım açıkcası sinirim bozuldu benim vücudumda iltihap var resmen dişim damağım çok kötüydü şişti dün patladı damağım yara şuan sanırım kötü bir dönemdeyim annemle kavga edip duruyorum içimde sürekli bir hüzün ve öfke var geçmiyor ne yapsam da sıkıldım herşeyden çok
Canim o gecis donemlerini bizlerde yasiyoruz.Her ne yasarsam yasayim tek bildigim zaman herseyi kafaya takmaya degmeyecek kadar cok degerliymis kaybettiklerimi gordukce anliyorum
Gelelim benim tibetten gördüğüm etkilere...

Oncelikle hareketleri cok cok rahat yapiyorum,uzun zamandir bu denli rahat ve zorlanmadan yapmamistim,sadece dün inanilmaz baş ağrım olduğu için 4.hareketi 5 tekrar yaptim cunku basimi her arkaya attigimda zonkluyordu o bicim ve işin güzel yanı tibeti bitirdikten sonra başımın ağrısı gecmisti (bunu ilk defa yasadim su zamana kadar)

Uykum saatlerin kesinlikle düzeldi... oldu da kendimle inatlasip uyumadim,eskisi gibi 4 saatlik uykuyla mumkun degil yapamiyorum gun icinde. Oglumla oglen mışıl mışıl sızıyorum ☺

Duruşum dikleşti vücut yavaş yavaş sekil almaya başladı bile,ilginctir yüzümde henuz bir etki bir fark gormedim normalde orda da birseyler olurdu

Istahim kafayi yedi surekli açım ama yemeye gelince kuş kadar yerim çoğu zaman.tok olsam bile gerci sürekli canim birşey ceker ama ne cektigini bilmem,olur ya bazen oyle ama bende bu tibete basladigimdan beri boyle...normalde ben aciktigini pek hissetmeyenlerdenim,şu an bu acikma hissini durduramiyorum fakat pek bir fark yok yine yiyemiyorum 🤪
O istah bende yedirdi de yedirdi tibete basladigimda da artti 71 kiloya cikmisim.Bas agrisi benim cok nasil basinc sancidir bu tibetin etkisimi ondanmıki.Bende doktora gideyim MR Tomografi ne cekiyosa çektireyim diyodum.

bilmem çok uğraşmadım açıkcası sinirim bozuldu benim vücudumda iltihap var resmen dişim damağım çok kötüydü şişti dün patladı damağım yara şuan sanırım kötü bir dönemdeyim annemle kavga edip duruyorum içimde sürekli bir hüzün ve öfke var geçmiyor ne yapsam da sıkıldım herşeyden çok
Cok gecmis olsun gucci doktora gösterdin mi kendini aft gibi bir sorun mu acaba ? Sinir stres de etki ediyordur ama baktir yine de...

Pazartesi baslamistim simdi 5 e gectim.
Gecen hafta tahlil yaptirmistim tiroidim calismiyo ilac kullaniyodum ama nerdeyse 6 aydan uzun suredir ilaci kullanmadim.Unutuyorum ilac kullanma aliskanligim yok.Daha doktora gostermedim ama sonuc iyi.Tibete yoruyorum ben tibete baslayali 6 ayi gecmistir 3 turdayim.
Kimbilir tibet neler yapiyo icerde de haberimiz yok.
Düzeltiyim listeyi o zaman....yaa bu cok güzel bir etki😚 senin adina sevindim

Canim o gecis donemlerini bizlerde yasiyoruz.Her ne yasarsam yasayim tek bildigim zaman herseyi kafaya takmaya degmeyecek kadar cok degerliymis kaybettiklerimi gordukce anliyorum

O istah bende yedirdi de yedirdi tibete basladigimda da artti 71 kiloya cikmisim.Bas agrisi benim cok nasil basinc sancidir bu tibetin etkisimi ondanmıki.Bende doktora gideyim MR Tomografi ne cekiyosa çektireyim diyodum.
Tibet cok yapiyor ya bas ağrısı ozellikle ilk tekrarlarda...gerci benim bu sefer 2.kez oldu daha...butun haftayı bas ağrısıyla gecirdigim donemleri biliyorum ilk tibete basladigim yillarda...ama doktora baktirmak istiyorsan baktir tabi ki icin rahat eder

Cok gecmis olsun gucci doktora gösterdin mi kendini aft gibi bir sorun mu acaba ? Sinir stres de etki ediyordur ama baktir yine de...

bi dişim de kaplama vardı sapasağlam dişimi ağzımla ceviz kırmaya çalışırken kırmıştım kökü kalmıştı sonra onu çekip kaplama yaptılar kaplama olmadan öncede şişip şişip patlıyordu şimdi kaplama olduğu halde şişti gittim doktora antibiyotik verdi değişcek kaplama galiba yaz gelsin kendimi doğaya denize atmam lazım başka türlü düzelmem ben :KK43:

bi dişim de kaplama vardı sapasağlam dişimi ağzımla ceviz kırmaya çalışırken kırmıştım kökü kalmıştı sonra onu çekip kaplama yaptılar kaplama olmadan öncede şişip şişip patlıyordu şimdi kaplama olduğu halde şişti gittim doktora antibiyotik verdi değişcek kaplama galiba yaz gelsin kendimi doğaya denize atmam lazım başka türlü düzelmem ben :KK43:
Oy dişler dişler😑
Ben de yazi bekliyorum dört gözle,kışı çok severdim ama bu yıl gecmek bilmedi
Sıcaktan erimek istiyorum 🤪

Oy dişler dişler😑
Ben de yazi bekliyorum dört gözle,kışı çok severdim ama bu yıl gecmek bilmedi
Sıcaktan erimek istiyorum 🤪

Buna ne diyosun valla benim oğlak çıktı yükselenim oğlaktı zati ama oğlak olmak istemiyorum ya kova da olmak istemiyorum aslan burcu olmak isterdim ya onlar hep çok mutlu :KK43:

Eklentiler

• BURÇLAR.jpg
    BURÇLAR.jpg
    185,7 KB · Görüntüleme: 25
Daha evdeyim 🙄 gitcem ama akşam üstü

Anlatayim umarim anlasilir olur☺
Saçım doğal boya yok ama saçın ön ve yan tarafin altında olan kismi boyuyorum(uçlar değil) orta kalinlikta bir tutam ustune gelen dogal sac rengiyle cok tatli bir geçiş oluyor

pırıltı atıyosun yani saça kumral renkte hoş duruyor Gülşen Bübikoğlunun saçı gibi annemin öle ama doğal onun beyaza yakın bir sarışınmış çocukken büyüünce açık kumral olmuş saçları ama bazı yerlerde açık sarıları var çok ilginç hiç boyamadı saçını annem o sarılar kesilince giyor ama uzatınca yine çıkıyor

ASTROLOGLARI BİR TAKİP EDEYİM BAKALIM NE DİYORLAR PEK ANLAMAM BEN ÇÜNKÜ
23 marta kadar hiç bir girişimde bulunmıycakmışız falan filan benim anladığım bu özellikle telefon vb. elektronik aletler de arızalar çok olacakmış ve yeni alacaksakta 23 marttan sonrasını bekleyin diyorlar

23 marta kadar hiç bir girişimde bulunmıycakmışız falan filan benim anladığım bu özellikle telefon vb. elektronik aletler de arızalar çok olacakmış ve yeni alacaksakta 23 marttan sonrasını bekleyin diyorlar
hmm dikkatli olmak lazım desene elektroniklerde .

X