● Tibet Kızları ●

Ben de tibete başlamak istiyorum. Gelişmeleri ve sayılarınızı buraya mı yazıyorsunuz? Başlayınca ben de mi yazmalıyım?

Evet hoşgeldin :)
Daha once yaptin mi tibet ?
Evet kısa süreli oldu. Sonra saglık sorunları derken bırakmak zorunda kaldım. Ama ilk haftadan itibaren acaip bi dinçlik olmaya başlamıştı bende. Hazır burda siz varken kendime destek bulmuş olurum :)

Teşekkürler hanımlar :KK3:Çok iyi oldu bu grup işi ya. Bana daha ilk günden enerji mi geldi yoksa çok mu gaza geldim de kendimi enerjik hissediyorum bilemedim:KK70:
Su an pek kimse kalmadi yapan,yapan da yazmiyor :) daha kalabalik oldugu zaman olsaydin keske :) nesse ilerleyen zamanda gelirler yine :) olmadi biz bizeyiz surda gelismeleri paylasiriz :)

Az önce 2. Günüme ait hareketleri de yaptım :KK54:evet kalabalık olsa daha güzel olurmuş ama olsun bir kişiyle de olsa bana en büyük destektir. Kendimde fark ettigim degişiklikleri hemen yazcam inşallah . Sabırsızlıkla bekliyorum :spor:

Az önce 2. Günüme ait hareketleri de yaptım :KK54:evet kalabalık olsa daha güzel olurmuş ama olsun bir kişiyle de olsa bana en büyük destektir. Kendimde fark ettigim degişiklikleri hemen yazcam inşallah . Sabırsızlıkla bekliyorum :spor:
Bende de var bir kac bisey 9 tekrara bi geleyim emin olayım yazarim bende :)

X